Για τα επεισόδια στην Ν.Σμύρνη, ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δήλωσε:

Ηθικοί αυτουργοί του τραυματισμού των αστυνομικών και των φρικαλεοτήτων που έγιναν στη Ν. Σμύρνη είναι όσοι νομίζουν ότι με το να απολογούνται συνεχώς στον υπόκοσμο της αριστεράς, τον κατευνάζουν, ενώ αντιθέτως, τον αποθρασύνουν.

Ενώ για το είδος του αστυνομικού που επιθυμούμε περιέγραψε το παράδοξο του πράγματος:

«Θέλουμε αστυνομικούς με νηφαλιότητα φιλοσόφου, ψυχραιμία Βούδα, δύναμη Ράμπο, να είναι στόχοι μολότωφ και σάκοι τους μποξ κάθε εγκληματία που αυτοπροσδιορίζεται ως κοινωνικός επαναστάτης, να είναι τέρατα υπομονής, καλοσύνης, ευγένειας, ηθικής και να παίρνουν τρεις κι εξήντα.

Πηγή: vimapress.gr

Εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι στην οποία διαμένει ο επικεφαλής του «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 03:00 και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος χαρακτήρισε «άγνωστους δημοκράτες» τους δράστες προσθέτοντας ότι τη φωτιά την έσβησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Πηγή: polis24.gr

Ήταν το 2015 που ο Ερντογάν κατάλαβε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους αλλοδαπούς που έμεναν στην Τουρκία ως μέσο άσκησης εξωτερικής πολιτικής και ως μια νέα πηγή εισόδων. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο κ. Ερντογάν, μόνο από τους φορολογούμενους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει εισπράξει 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ταυτόχρονα όποτε θέλει σπρώχνει προς τα σύνορα ακόμα περισσότερους από τις χιλιάδες που ήδη βρίσκονται εκεί.

Αυτός που έδωσε στον κ. Ερντογάν αυτό το υπερόπλο δεν ήταν άλλος από τον κ. Τσίπρα που το 2015 αποφάσισε να καταργήσει τα κλειστά κέντρα και ταυτόχρονα να ανοίξει τα ελληνικά σύνορα, μετατρέποντας την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους μαγνήτες λαθρομετανάστευσης παγκοσμίως. Και σαν να μην έφταναν οι δύο παραπάνω επιλογές, πέρασε και μια σειρά αλλαγών στην νομοθεσία για την παροχή ιθαγένειας, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όποιον εισβάλει στην Ελλάδα και ένα νέο νόμο ασύλου. Έτσι, όχι μόνο όλοι από την Ασία και την Αφρική έρχονται προς την Ελλάδα, αλλά πλέον έχουν ισχυρά κίνητρα για να μείνουν εδώ.

Είναι κατανοητή η πολιτική των ανοιχτών συνόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουν στις εθνικές παραδόσεις, την ελληνική ταυτότητα, το έθνος και την ελευθερία. Γι’ αυτούς όσο λιγότερη ελληνική είναι η Ελλάδα τόσο το καλύτερο. Αυτό που δεν είναι κατανοητό είναι γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες η κυβέρνηση ακολουθούσε την ίδια πολιτική. Ήταν μια πολιτική εθνικά καταστροφική και ταυτόχρονα της δημιουργούσε μεγάλη φθορά στην βάση της αλλά και σε μια μεγάλη πλειονότητα των πολιτών που είναι αντίθετοι με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων.

Αν μη τι άλλο μερικά πράγματα έχουν γίνει κατανοητά αυτό το διάστημα. Το ελληνικό κράτος μπορεί να προστατεύσει τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας. Δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που μπορεί να επιβάλλει σε μια χώρα να δεχθεί το όποιο αριθμό εισβολέων, είτε τα ΜΜΕ τους βαφτίζουν πρόσφυγες ή μετανάστες. Η Τουρκία όχι μόνο χρησιμοποιεί τις ισλαμικές ροές προς την Ελλάδα ως εργαλείο εκβιασμού, αλλά και ως μέσο για την δημιουργία ενός σημαντικού μουσουλμανικού πληθυσμού μέσα στην Ελλάδα· που θα μετατρέψει την Τουρκία σε προστάτιδα δύναμη αυτού του πληθυσμού. Η Ελλάδα, στην καλύτερη περίπτωση, θα μετατραπεί σε ντε φάκτο προτεκτοράτο της Τουρκίας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μια ξεκάθαρη επιλογή, ή με την πολιτική ορθότητα ή με την Ελλάδα.

Αρθρογράφος: Λιναρδάτος Ναπολέων
Πηγή: marketnews.gr

Το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας προωθεί νέο νομικό πλαίσιο για τον επαναπατρισμό αντικειμένων από τα βρετανικά μουσεία στις χώρες καταγωγής τους, μεταξύ των οποίων, φυσικά, είναι και τα μάρμαρα του Παρθενώνα, και απειλεί με βαριά πρόστιμα όσα δεν συμμορφωθούν!

Τα βρετανικά μουσεία με αντικείμενα από άλλα έθνη φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουν βαριά πρόστιμα αν δεν τα επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους!

Πριν από λίγες μέρες, και καθώς αναμένεται να αυξηθούν κατακόρυφα τα αιτήματα επαναπατρισμού των εν λόγω αντικειμένων, όπως, φυσικά, τα μάρμαρα του Παρθενώνα ή η περίφημη Στήλη της Ροζέττας, που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο, το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας έβαλε… αγγελία, με την οποία αναζητά ειδικούς εμπειρογνώμονες, για να καταρτίσουν νέες κατευθυντήριες γραμμές και να αντικατασταθούν οι «πολύ ξεπερασμένες», από το 2000.

Ουσιαστικά, όσοι προσληφθούν -αντί 42.000 λιρών- θα αναλάβουν να βοηθήσουν τα μουσεία, σε ό,τι έχει να κάνει με τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις των διάφορων χωρών, όταν ξεκινήσει ο επαναπατρισμός των αντικειμένων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα τα βρετανικά μουσεία αναμένεται να ακολουθήσουν τις νέες οδηγίες και να επιστρέψουν τους πολιτισμικούς θησαυρούς άλλων χωρών, αφού, όπως προείπαμε, όσα δεν συμμορφωθούν θα έχουν σοβαρότατες χρηματικές κυρώσεις.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του BBC Civilizations έχει αναφερθεί πολλές φορές και στα Ελγίνεια Μάρμαρα, τονίζοντας πως πρέπει να επιστραφούν και αυτά στην Ελλάδα, καθώς, όπως έχει πει: «Είναι μια τόσο σοβαρή περίπτωση κλοπής».

Πηγή: vimapress.gr

Αν θέλετε να κατανοήσετε το επίπεδο «ενημέρωσης» που παρέχει η συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ στην Ελλάδα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε την περιβόητη επιστολή της πρώην πλέον προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην Πεντέλη, κα Φαίη Νικητοπούλου. Να διαβάσετε την μονοσέλιδη επιστολή, και μετά να διαβάσετε το πως τα ΜΜΕ σας πλάσαραν την επιστολή.

Όταν η κα Νικητοπούλου έθεσε το θέμα της μη μεταφοράς του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης σε όλη την Ελλάδα, ήταν αυτό ένα ρατσιστικό επιχείρημα; Όταν έθεσε το θέμα του τοπικού νοσοκομείου; Το θέμα της εγκληματικότητας; Τις ψεύτικες ηλικίες που δηλώνουν οι λαθρομετανάστες; Τους κινδύνους για την δημόσια υγεία; Τις επιπτώσεις στα σχολεία, στη μάθηση και τις «πολυπολιτισμικές» αλληλοεπιδράσεις;

Δεν υπάρχει ίχνος ρατσισμού στην επιστολή της κας Νικητοπούλου. Το πρόβλημα με την επιστολή της κας Νικητοπούλου είναι ότι θέτει απλά, νηφάλια και τεκμηριωμένα βασικά ερωτήματα και θέματα για την πολιτική ανοιχτών συνόρων που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει η κυβέρνηση. Δηλαδή η κα Νικητοπούλου ασχολήθηκε με θέματα που θα έπρεπε να είχαν απασχολήσει τους αρμόδιους υπουργούς. Βέβαια, οι αρμόδιοι υπουργοί που γαλουχήθηκαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης έχοντας ως ιδεώδη τους «αγώνες» και τις ιδεοληψίες της αριστεράς, είναι κάπως δύσκολο να παραδεχτούν τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων.

Στην Αυγή διαβάσαμε γιατί «Ο ρατσισμός της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης αποκάλυψε την ψυχή της Ν.Δ.» Στην Εφημερίδα των Συντακτών για «Ρατσιστικός οχετός κατά μεταναστών και προσφύγων.» Στην iefimerida για το ότι «Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης μετά τον σάλο με τη ρατσιστική επιστολή.» Στα ΝΕΑ για «Ρατσιστικό παραλήρημα κατά προσφύγων.» Η ομοιομορφία στην ενημέρωση είναι πράγματι αξιοσημείωτη.

Θα πρέπει να το έχετε παρατηρήσει, ότι στο ζήτημα των ανοιχτών συνόρων όλα τα ΜΜΕ έχουν την ίδια ακριβώς στάση. Δηλαδή ανοιχτά και ξεκάθαρα υπέρ. Επίσης θα έχετε παρατηρήσει το πόσο συχνά καταδικάζουν κάποιον ως ρατσιστή και ξενοφοβικό, χωρίς σχεδόν ποτέ να σου που τι είναι αυτό που είπε ή έκανε. Και δεν σου λένε τι είπε ή έκανε, γιατί στην συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, αν άκουγες τι είπε ο «κατηγορούμενος» θα καταλάβαινες ότι απλά άσκησε μια λογική κριτική στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Η κατηγορία του ρατσισμού χρησιμοποιείται ως ένα μέσο λογοκρισίας. Ως ένα εργαλείο φόβου με σκοπό να επιβάλει την σιωπή σου. Μην μιλήσεις για αυτά που βλέπεις, μην εκφράσεις τις απόψεις σου, γιατί απλούστατα θα σε μετατρέψουμε σε έναν παρία της κοινωνίας.

Ο σπουδαίος σοβιετολόγος Leonard Schapiro είχε πει ότι «το πραγματικό αντικείμενο της προπαγάνδας δεν είναι ούτε να πείσει ούτε να προσηλυτίσει, αλλά να παραγάγει έναν ομοιόμορφο τρόπο δημόσιου λόγου, έτσι ώστε και το παραμικρό ίχνος ανορθόδοξης σκέψης να ηχεί ως μια απειλητική παραφωνία». Δεν μπορείς να μιλήσεις για την καταστροφή της πατρίδας σου, της θρησκείας και των παραδόσεων σου γιατί μια τέτοια στάση θα ήταν μια «απειλητική παραφωνία» για το πολιτι-δημοσιογραφικό κατεστημένο.

Αρθρογράφος: Λιναρδάτος Ναπολέων
Πηγή: marketnews.gr

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση