ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;

Η χώρα δεν αλλάζει με σχόλια στα social media. Αλλάζει αν οι νοήμονες αυτού του τόπου αποφασίσουν να υπερνικήσουν την απέχθειά τους για την made in Greece πολιτική και "κατέβουν" στην εκλογική μάχη. Δεν είναι τυχαίο το ρήμα "κατεβαίνω" που χρησιμοποιείται για την έκθεση στην πολιτική. Με τον τρόπο που διεξάγεται ο προεκλογικός αγώνας και με το επίπεδο των προεκλογικών αντεγκλήσεων, η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια συνεπάγεται ξεκάθαρη υποβάθμιση της προσωπικής ζωής του υποψηφίου. Αλλά, δυστυχώς, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξυγιανθεί και το πολιτικό σκηνικό και οι εκλογές και οι προεκλογικοί αγώνες - και να αναβαθμισθούν οι ζωές όλων μας. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ χρειάζεται τη συμμετοχή σου. Θες να είσαι υποψήφιος στα ψηφοδέλτιά μας; Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και στείλ' την ηλεκτρονικά. Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σου.

 

Φόρμα κατάθεσης υποψηφιότητας

 


Τι πρέπει να γνωρίζεις ως υποψήφιος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ


Οι υποψήφιοί μας, πέραν των όσων ορίζουν οι νόμοι, πρέπει:
α) Να έχουν λευκό ποινικό μητρώο.
β) Να διαθέτουν εργασιακή και επαγγελματική εμπειρία.
γ) Υποψήφιοι Βουλευτές - Ευρωβουλευτες: Να είναι μέλη του κόμματος (αν δεν είναι μέλη, απαιτείται αιτιολογημένη πρόταση της Ε.π.Ε. και η σύμφωνη γνώμη του Πολιτικού Συμβουλίου).
Υποψήφιοι Περιφερειακοί Συμβουλοι: Να συμφωνουν στις γενικές αρχες και θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Κάθε υποψήφιός μας είναι εκ των πραγμάτων και ένας "εκπρόσωπος" της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! Χρειάζεται λοιπόν να γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις μας και να μπορεί να τις προβάλλει και να τις επικοινωνήσει σε καθε περίπτωση και ευκαιρία.

Υποψήφιοι στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης
Στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ πιστεύουμε στην αποκέντρωση και στην πολιτική πρωτοβουλία και αυτοτέλεια των τοπικών κοινωνιών.
Τα μέλη μας είναι ελεύθερα να υποστηρίξουν συνδυασμούς ή/και να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια συνδυασμών με την επιφύλαξη της τήρησης των αρχών και των αξιών του κόμματος.