Την 28η Σεπτεμβρίου συνεδρίασε πανηγυρικά η Εθνική Επιτροπή της "Δημιουργίας, Ξανά!", στην οποία παρουσιάστηκε το Σχέδιο Πολιτικής Στρατηγικής του κόμματος, που εκπονήθηκε από ομάδα στελεχών με τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιπροέδρου. Αυτό περιλαμβάνει τις βασικές αρχές και αξιακές αναφορές, καθώς και την πολιτική ανάλυση, τις κατευθύνσεις και τις επιλογές στο πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώνεται στη χώρα μας.

Η εισήγηση εγκρίθηκε ομόφωνα και αποτελεί το πλαίσιο αναφοράς της "Δημιουργίας", καθώς και τη βάση των επιλογών της σε σχέση με τις πολιτικές αναμετρήσεις που έρχονται.

Τα συμπεράσματα της εισήγησης αποτελούν την παρούσα Πολιτική Δήλωση της Εθνικής της Επιτροπής.

Η Εθνική Επιτροπή, σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές, καλεί κάθε σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη να συμμετάσχει ενεργά στα πολιτικά πράγματα. Να μην αφήσει τη χώρα στον αυτόματο και διεφθαρμένο πιλότο της Κυβέρνησης, της ανερμάτιστης κι ανεύθυνης αντιπολίτευσης και των πιστωτών.

Η «Δημιουργία, ξανά!» είναι η κύρια δύναμη μιας αξιόπιστης αντιπολίτευσης της ορθολογικής ελπίδας και δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να αλλάξει τη χώρα.

Πολιτική Δήλωση ΕΕ 14.11.2013.pdf

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση