Μετά τη μεγάλη προσέλευση και το αυξημένο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για τις συναντήσεις του προέδρου και στελεχών της "Δημιουργίας, ξανά!" στα γραφεία της, αποφασίσαμε οι συναντήσεις αυτές να γίνονται κάθε Δευτέρα τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου.

Καλούμε επομένως τα μέλη και τους φίλους της Δημιουργίας που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον Πρόεδρο Θάνο Τζήμερο καθώς και άλλα στελέχη του κόμματος και να συνομιλήσουν μαζί τους, να έρθουν στα γραφεία της «Δημιουργίας, ξανά!», Πρατίνου 68-70, στο Παγκράτι, την Δευτέρα 25.11.2013 από τις 19:00μμ έως τις 22:00μμ. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στη κα Έλενα Ντάκουλα , τηλ. 6932235245, email: έως το Κυριακή 12.11.2013, γιατί λόγω του περιορισμένου χώρου (έως 45 άτομο) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση