15:00 Ο Δημήτρης Ρεκλός, δικηγόρος και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της “Δημιουργίας, Ξανά!” είναι προσκαλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη 'Face to Face', στο κανάλι Ε. Θα μιλήσει για τις θέσεις της Δημιουργίας σχετικά με το Νέο Φορολογικό Νομοσχέδιο και την Προληπτική Φορολόγηση.

15:00 Ο Θάνος Τζήμερος είναι προσκαλεσμένος στην εκπομπή “Μέσα σε Όλα” της Μαρίνας Σεραφειμίδου στη Ζούγκλα TV. Θα μιλήσει για την καινοτομική Ελλάδα, παρουσιάζοντας την εκδήλωση της “Δημιουργίας, Ξανά!” “Οι καινοτόμοι Ελληνες δημιουργούν” που θα λάβει χώρα το Σάββατο 21/12 στις 20:00 στο Hilton, στο πλαίσιο του Money Show.

17:00 Ο Θάνος Τζήμερος συμμετέχει σε πολιτικό πάνελ στο πλαίσιο της ημερίδας που οργανώνεται στο Ευγενίδειο Ίδρυμα με θέμα τη διαφθορά στη δημόσια ζωή.

18:00 Ο Θάνος Τζήμερος είναι καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου στο Δελτίο Ειδήσεων , στο κανάλι Ε.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση