Κατά τη προσέλευση μας  στο εκλογικό κέντρο ο καθένα μας ας περάσει από όσα εκλογικά τμήματα του συγκροτήματος μπορεί, και να ρίξει μια ματιά ότι υπάρχουν αρκετά ψηφοδέλτια του “δημιουργούμε μαζί!” και ότι είναι σε εμφανή  θέση και σε καλή κατάσταση.
Μπορείτε να εκτυπώσετε, να συμπληρώσετε και να πάρετε μαζί σας το έντυπο ορισμού εκλογικού αντιπροσώπου,  με το οποίο έχετε τη δυνατότητα  να καταγγείλετε για λογαριασμό του “δημιουργούμε μαζί” οτιδήποτε αντιληφθείτε σε βάρος του συνδυασμού η υπέρ κάποιου άλλου.
Το δικαίωμα αυτό το έχουν, ως εκ της ιδιότητας τους  και όλοι οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι οι οποίοι παρακαλούνται  να επισκεφτούν όσο το δυνατόν περισσότερα τμήματα και να ορίσουν ανθρώπους που τους εμπιστεύονται ως εκλογικούς αντιπροσώπους , συμπληρώνοντας και δίνοντας το  έγγραφο ορισμού αντιπροσώπου.
Την εκλογική διαδικασία, από την αρχή της ψηφοφορίας μέχρι την έκδοση των πρώτων αποτελεσμάτων, θα εποπτεύει συντονιστικό κέντρο, με το οποίο επικοινωνείτε στο 210 3472101 για  κάθε σχετικό σημαντικό θέμα, καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διαθέσιμα ψηφοδέλτια όλων των περιφερειών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, υπάρχουν  στο γραφείο  FCS, Μεγάλου Βασιλείου 16, Αθήνα
Μετά το  κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, προσκαλούμε όλους του φίλους μας να δούμε και να συζητήσουμε μαζί τα αποτελέσματα στα γραφεία της δημιουργίας ξανά!, Πρατίνου 68-70, 116 34 Παγκράτι.
Αύριο είναι ώρα να ανακαλύψουμε πόσοι πολλοί είμαστε και πόσο θέλουμε  πραγματικά να “δημιουργήσουμε μαζί” “γέφυρες” για να διαβούμε τα σημερινά αδιέξοδα της πατρίδας μας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον συνδυασμό, καλή επιτυχία σε όσους συμμετέχουν  και καλή δύναμη σε αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στο αυριανό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.  Αυτοί είναι που θα ανοίξουν τον δρόμο για το επόμενο και σημαντικότερο  βήμα της δημιουργίας και της δράσης

Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής "δημιουργίας, ξανά!"
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση