Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 στις 18:30 - Η Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου και Λασιθίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ διοργανώνει συνάντηση μελών και φίλων στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συνάντηση θα γίνει στο

Μέγαρο Ντορέ (Ntoré Gastronomy & Symposia, 5ος όροφος)
Πλατεία Ελευθερίας 23, Ηράκλειο Κρήτης
(www.ntore.gr)

έναν πολυμορφικό χώρο με πλήρως οργανωμένες αίθουσες, επαγγελματικό service αλλά και με ένα άριστο εστιατόρειο-μπαρ με θέα σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ενημέρωση περί δράσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε μέλη, στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια πιο κοντινή εικόνα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, τις θέσεις που προτείνει και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Ανάμεσα στα θέματα της συζήτησης στο Ηράκλειο θα είναι και οι επερχόμενες εκλογές.

Σας περιμένουμε!

facebook.com/events/562594540909415

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση