Κυριακή, 1 Ιουνίου 2019 στις 17:00 - στα Τρίκαλα στο café-bistrot του Μουσείου Τσιτσάνη, θα έχουμε Πανθεσσαλική συνάντηση μελών και όσων δεν είναι μέλη (θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν) και επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις Βουλευτικές Εκλογές του Ιουλίου, με βασικό θέμα την καταγραφή των υποψηφιοτήτων.

Παρακαλώ ενημερώστε όλους όσοι ανήκουν τις δύο αυτές κατηγορίες των περιοχών σας, ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Οι υπεύθυνοι νομών θα λάβουν σε λίγη ώρα τις λίστες των ενεργών μελών τους και παρακαλούνται να παρέχουν τηλεφωνική ενημέρωση των μελών της περιοχής τους, ώστε να διασφαλιστεί η επίγνωση της συνάντησης.

Πληροφοριακά, για τα μέλη της Λάρισας και όσων έρθουν από Βόλο, ορίζουμε σημείο συνάντησης στον χώρο του πάρκινγκ, μπροστά από την κεντρική είσοδο του Fashion City Outlet στις 15:45, ώστε να συμπτυχθούμε σε οχήματα και να αναχωρήσουμε στις 16:00 (ακριβώς).

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κολτσίδας
Πρόεδρος Π.Ο. Θεσσαλίας
Υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας

κιν.: 6936997921

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση