Υποστηρίξτε τη διοργάνωση του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της.

Αγαπητά μέλη,
αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές της Δημιουργίας,

θα προτιμούσαμε να μην στέλναμε αυτή την επιστολή και να μην συνεχίζαμε την πολιτική δράση. Θα προτιμούσαμε η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη να κυβερνήσει ως ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση του κινδύνου που δημιουργούν για την εθνική μας υπόσταση η ισλαμική εισβολή, η (ενδημική πλέον) διάβρωση Θεσμών, Παιδείας και Δημόσιου Λόγου από την ιδεολογική κυριαρχία (και τρομοκρατία) της αριστεράς και η παντοκρατορία του κρατικού συνδικαλισμού, για να αναφερθούμε στις πιο σημαντικές απειλές.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε κάθε μέρα ότι ένα κόμμα που δεν είναι διατεθειμένο να συγκρουσθεί με τις αντιλήψεις και τα συμφέροντα που οδήγησαν τη χώρα στην έσχατη παρακμή της, δεν πρόκειται να κάνει επανάσταση με βαθειές τομές στη Δημόσια Διοίκηση & φιλελεύθερες θεσμικές μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία. Όμως, με "μερεμέτια" αισθητικού χαρακτήρα δεν στηρίζεται μια χώρα που έχει πληγεί στον "φέροντα οργανισμό" της.
Είναι, λοιπόν, ανάγκη να συνεχίσουμε.
Στις 23 & 24 Νοεμβρίου, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ διοργανώνει στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ το συνέδριό της, για επανακαθορισμό της πορείας της και εκλογή νέων οργάνων: προέδρου, πολιτικού συμβουλίου, εθνικής επιτροπής, ελεγκτικής επιτροπής, επιτροπής δεοντολογίας. Ζητάμε τη στήριξή σας. Πρώτον, με την παρουσία σας και τις προτάσεις σας. Και δεύτερον, με την οικονομική σας συνεισφορά.
Όπως όλα όσα κάνουμε στη "Δημιουργία", και το συνέδριο αυτό θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Θα υπάρχει ένα μικρό τίμημα εισόδου, 15 ευρώ, το οποίο μπορείτε να προαγοράσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες στον ιστότοπο της Δημιουργίας.
Μπορείτε επίσης να συμβάλετε περισσότερο, καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε στον λογαριασμό καταθέσεων της Δημιουργίας:
Δημιουργία Ξανά - Τράπεζα Πειραιώς Λογαριασμός: 6577-109457-261 IBAN: GR5901715770006577109457261 BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Υπεύθυνος για τη συλλογή των χορηγιών και δωρεών θα είναι ο κ. Βασίλης Τσάτσαρης ( Bassilis Tsatsaris ). Για οποιαδήποτε άλλη επεξήγηση παρακαλώ απευθυνθείτε με προσωπικό μήνυμα (pm) στον κ. Τσάτσαρη ή σ' εμένα, όπως επίσης και στο email: [email protected]

Ευχαριστώντας εκ των προτέρων,
με εκτίμηση,

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
Υπεύθυνη Γραμματέας Συνεδρίου
Μαρία Παπαδοπούλου (Maria Papadopoulou)

facebook.com/events/2498338497068422

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση