Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 19:30 (Αναβάλλεται) - Ποιός δικαιούται άσυλο; Τι γίνεται όταν οι λαθρέμποροι ψυχών παραβιάζουν κατάφορα τα σύνορα μιας χώρας; Λύνεται το πρόβλημα με την κατασκευή κι άλλων δομών; Γιατί η κυβέρνηση δεν σταματά πρώτα απ' όλα την εισβολή;

Την Κυριακή 15-03-2020 ο Θάνος Τζήμερος θα βρίσκεται στην Λέσβο και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους για το εισβολικό και την αντιμετώπισή του.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 19:30
HOME - It's a feeling Καφέ
(Λαδάδικα, Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, Μυτιλήνη 81100)

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πρακτικά "υιοθέτησε" την πάγια θέση της Δημιουργίας Ξανά! από το 2012! Αποφάνθηκε δηλ. ότι τα κράτη μπορούν να απελαύνουν τους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην επικράτειά τους χωρίς να εξετάζουν το αίτημα ασύλου τους.
Εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, η Δημιουργία αποδεικνύει συνεχώς ότι βρίσκεται πάντα μπροστά όσο αφορά στις πολιτικές προτάσεις, δείχνοντας τον δρόμο της λογικής.

Στελέχη και εθελοντές της Δημιουργίας από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και πολίτες της Μυτιλήνης και θα συζητήσουν τις λύσεις που προτείνει η Δημιουργία Ξανά! και πώς μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να λογικευτεί και να ακούσει τις εκκλήσεις των πολιτών της Λέσβου και της παραμεθορίου γενικότερα.

facebook.com/events/3249032761791445

Η αναχαίτιση της επέλασης του κορονοϊού είναι ευθύνη όλων μας. Καθώς είναι γνωστό ότι οι συγκεντρώσεις ανθρώπων σε κλειστό χώρο συμβάλλουν στη μετάδοσή του, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ αναβάλλει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το προσεχές μέλλον. Ωστόσο, η επαφή με τους κατοίκους του πολύπαθου νησιού θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στις 21:00, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, όπου και να βρίσκονται, όσοι ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση της τουρκικής εισβολής που κατ' ευφημισμό ονομάζουμε "μεταναστευτικό".

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση