Η επικαιρότητα είναι "καυτή" και τα θέματα τρέχουν…
Αν θέλετε να συνομιλήσουμε για όλα τα σημαντικά, αλλά και τα καθημερινά, ελάτε την
----------------------
Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 20:30
στο Αλέα Καφέ, Λ. Βεΐκου 192
στο Γαλάτσι
----------------------
Θα είναι μαζί μας ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για όσα μας απασχολούν.
Στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ οι φιλελεύθεροι, οι πατριώτες και οι μεταρρυθμιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.
Για εμάς, πατριωτισμός είναι η θέληση να κάνουμε την Ελλάδα μια σοβαρή χώρα, που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια. Ο μόνος τρόπος, για να γίνει αυτό, είναι το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο: χαμηλοί φόροι, πληροφορική παντού, κατάργηση της σοβιετικής αντίληψης στον κεντρικό σχεδιασμό.
Για εμάς, η σθεναρή αντίθεση στη μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό οχλο-πολτό είναι υποχρέωση. Η Ελλάδα έχει εθνική ταυτότητα και εθνικές αξίες. Δεν πρόκειται να τις εκχωρήσουμε σε καμία ομάδα πολιτικού ή θρησκευτικού φανατισμού, σε καμία μηδενιστική αντίληψη, που απεργάζεται την επιβολή ολοκληρωτισμού στη χώρα.

fb.com/events/570272297776232

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση