Στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα παρουσιάσουν λύσεις για θεμελιώδη ζητήματα της οικονομικής ζωής της χώρας μας, με στόχο την απαλλαγή από τον κρατισμό.
Προλογίζει ο Βασίλης Τσιάρτας. Συντονίζει ο Γιάννης Σαρρής, Οικονομολόγος ΜΒΑ και Γενικός Διευθυντής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ.
----------------------
Κυριακή 29/01/2023, 10 π.μ.
Money Show Θεσσαλονίκης
Ξενοδοχείο Hyatt Regency
13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας
Θέρμη 57001
Είσοδος ελεύθερη
----------------------
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης
Γεωπόνος ΑΠΘ / ΜΒΑ Οικονομικών
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Βασίλης Πανίδης
ΜΒΑ / Ασφαλιστικός Πράκτορας / Αgency Μanager IONIOS NEW AGENCY
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ηλίας Κώνστας
Μηχανολόγος Μηχανικός / Engineering Management
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Δημήτρης Κουκουτσολίδης
Οικονομολόγος / Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
Καθηγητής (Adjunct Professor) ΜΒΑ International, Οικονομικό Πανεπιστημίο Αθηνών
Το Money Show είναι ένα επιχειρηματικό οικονομικό πολυσυνέδριο που αποτελεί σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Το 31ο Money Show 2023 διοργανώνεται από το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και την Organotecnica, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης (περισσότερα στο https://www.facebook.com/moneyshowthessaloniki/)
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο εκλογικός συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, «στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις». Τον Δεκέμβριο του 2022 εντάχθηκε στο σχήμα και η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Ηλία Μαρκόπουλου.

https://www.facebook.com/events/558656619515185

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση