Σύντομες οδηγίες σε βίντεο

Για να μπορέσετε να ανοίξετε νέο θέμα προς συζήτηση η να απαντήσετε σε κάποιο υπάρχον, πρέπει να έχετε πρώτα συνδεθεί ως χρήστης.
Τα θέματα στα οποία έχετε κάνει δική σας ανάρτηση εμφανίζουν δίπλα στον τίτλο τους ένα σημαιάκι, για γρήγορο εντοπισμό.

Δημιουργία νέου θέματος
Πατήστε στην ετικέτα “ Νέο Θέμα “
Μόλις ανοίξει η ανάλογη οθόνη, επιλέξτε την κατηγορία στην οποία εντάσσεται το θέμα σας πατώντας το βελάκι δίπλα στην κατηγορία.

Η δομή του περιεχομένου είναι
Ενότητες
- Κατηγορίες
-- Υπο-κατηγορίες

Δώστε έναν μικρό τίτλο ο οποίος όμως να περιγράφει όσο γίνεται καλύτερα το θέμα σας.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα εικονίδια που υπάρχουν διαθέσιμα μπορείτε να το σύρετε στην θέση που θέλετε.
Ξεκινήστε να γράφετε το κείμενο σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε την εμφάνιση του χρησιμοποιώντας τον editor. Μην δώσετε σημασία στις λέξεις που εμφανίζονται μετά από κάθε μορφοποίηση μέσα σε [αγκύλες] δεν θα φαίνονται όταν δημοσιευτεί το κείμενο.

Αποφεύγετε να γράφετε με κεφαλαία γράμματα. Στους άγραφους κανόνες του διαδυκτίου είναι σαν να φωνάζετε και θεωρείτε αγένεια. Αν θέλετε να εκφράσετε συναισθήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο προσωπάκι απλώς κάνοντας κλικ επάνω του (πάλι θα εμφανιστεί κείμενο αντί για εικόνα μέχρι την δημοσίευση).

Αν θέλετε μπορείτε να ανεβάσετε ένα συνημμένο αρχείο από τον υπολογιστή σας.

Πατήστε “ Προεπισκόπηση ” για να δείτε την τελική εμφάνιση της ανάρτησης σας και Υποβολή η Ακύρωση για να κλείσετε το θέμα σας.

Αν μετά την υποβολή θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μπορείτε να επιλέξετε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (θα σας ζητηθεί η αιτία που θέλετε να κάνετε διορθώσεις).

Γρήγορη απάντηση Γράψτε την απάντηση σας χωρίς να ανοίξετε το παράθυρο που περιέχει τον επεξεργαστή κειμένου, τα εικονίδια κλπ. Με αυτόν τον τρόπο θα βλέπετε ολόκληρο το κείμενο στο οποίο απαντάτε πάνω από το σημείο που γράφετε. 
Απάντηση Γράψτε την απάντηση σας ανοίγοντας το παράθυρο που προσφέρει την χρήση του επεξεργαστή κειμένου. Τις ήδη υπάρχουσες απαντήσεις μπορείτε να τις δείτε στο τέλος της σελίδας κάτω από το κείμενο που γράφετε εσείς.
Απάντηση ΘέματοςΌτι ακριβώς κάνει και η επιλογή “Απάντηση” με μόνη διαφορά ότι το κείμενο που θα βλέπετε στο τέλος της σελίδας θα είναι η κεντρική ανάρτηση. Αυτό θα σας διευκολύνει στην περίπτωση που υπάρχουν πολλές απαντήσεις.
Με όποιο τρόπο από τους παραπάνω και αν απαντήσετε δημοσιεύστε την απάντηση σας πατώντας “Υποβολή”
Παράθεση Αν θέλετε να απαντήσετε σε συγκεκριμένη ανάρτηση, τότε επιλέξτε “Παράθεση”. Θα ανοίξει ένα παράθυρο το οποίο θα περιέχει [quote="το όνομα στο οποίο απαντάτε" post=10]Το κείμενο στο οποίο απαντάτε [/quote]
Μπορείτε αν θέλετε να αφαιρέσετε τμήμα του κειμένου, αλλά μην διαγράψετε κάτι από τα υπόλοιπα διότι δεν θα λειτουργήσει σωστά. Τοποθετώντας τον κέρσορα στην αρχή η στο τέλος της παράθεσης μπορείτε να επιλέξετε την θέση του δικού σας κειμένου σε σχέση με το αρχικό.
Αναφορά σε Συντονιστή Εάν πιστεύετε ότι κάποια ανάρτηση είναι ανάρμοστη λόγω περιεχομένου, πνευματικών δικαιωμάτων κλπ., μπορείτε να κάνετε αναφορά στους Συντονιστές του forum. Θα σας ζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες και όταν επιλέξετε “Αποστολή Αναφοράς” θα ειδοποιηθούν άμεσα οι Συντονιστές και ο Διαχειριστής για να κάνουν τις αναγκαίες ενέργειες.
Ευχαριστίες Κάτω από κάθε ανάρτηση υπάρχει αυτή η ετικέτα, την οποία μπορείτε να επιλέξετε για να δείξετε ότι σας άρεσε η σας φάνηκε χρήσιμη η συγκεκριμένη ανάρτηση. Δεν υπάρχει όμως πρόβλεψη για αναίρεση αυτής σας της ενέργειας παρά μόνον από τους Συντονιστές.
Συνδρομή / Διαγραφή Συνδρομής
Επιλέξτε αν το συγκεκριμένο θέμα θα φαίνεται στο Προφίλ σας – Συζητήσεις – Συνδρομές η όχι. Με αυτό τον τρόπο θα λαμβάνετε  ειδοποίηση με email για κάθε νέα ανάρτηση στο συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα περιέχει και γρήγορο σύνδεσμο με αυτήν. Μπορείτε να επιλέξετε Συνδρομή και σε κάποιο θέμα στο οποίο δεν συμμετέχετε. Έαν έχετε επιλέξει Συνδρομή τότε το κουμπί αλλάζει σε Διαγραφή Συνδρομής ώστε να μπορείτε να αναιρέσετε την επιλογή σας.
Αγαπημένο Για να παρακολουθείτε εύκολα ένα θέμα ακόμα και αν δεν συμμετέχετε σε αυτό, μπορείτε να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας. Είναι το ίδιο με τις συνδρομές, εσείς θα αποφασίσετε το κριτήριο διαχωρισμού τους.

Άλλες δυνατότηες
Επάνω δεξιά στην σελίδα
Προσωπικά Μηνύματα Γρήγορη πρόσβαση στο δικό σας προφίλ

Κάτω δεξιά, στο τέλος της σελίδας
Στατιστικά στοιχεία Μπορείτε να δείτε κάποια στατιστικά σε σχέση με τους χρήστες, τις αναρτήσεις τους και την “δημοτικότητα τους” Ο χρωματισμός στα ονόματα δηλώνει την ιδιότητα μέσα στο forum.

Επάνω δεξιά σε κάθε τίτλο υπάρχει το σύμβολο + - για να εμφανίζετε η να κρύβετε αντίστοιχα το περιεχόμενο τους.

Κατάλογος χρηστών Μπορείτε να δείτε μία λίστα με όλους τους χρήστες που είναι γραμμένοι στο site της Δημιουργίας Ξανά, είτε συμμετέχουν σε συζητήσεις είτε όχι.
Εμφανίζονται μερικά στοιχεία για τον κάθε ένα, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε στο όνομα η την φωτογραφία του.

Στο προφίλ αυτού που έχει κάνει την ανάρτηση

Όνομα χρήστη και φωτογραφία. Πατώντας μπορείτε να οδηγηθείτε στο ανάλογο προφίλ.

Δημοφιλία βλ. σχετικό κείμενο

 

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).