Στο προσωπικό σας προφίλ υπάρχουν καρτέλες που περιέχουν πληροφορίες και ρυθμίσεις για διάφορες ενέργειες.

Προσωπικά Στοιχεία. Εμφανίζονται οι πληροφορίες που έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας.
Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές επιλέξτε (από την μπάρα που βρίσκεται πάνω από την φωτογραφία σας) Επεξεργασία – Επεξεργασία Προφίλ

Συνδέσεις. Εμφανίζονται οι χρήστες με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι. Έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε τις συνδέσεις, να μεταπηδήσετε στο προφίλ κάποιου χρήστη, να στείλε μήνυμα σε κάποιον κλπ.

Άρθρα. Αν έχετε πρόσβαση σε αυτή την λειτουργία και έχετε αναρτήσει κάποια άρθρα στο site της Δημιουργίας Ξανά, μπορείτε να δείτε εάν έχουν εγκριθεί για δημοσίευση, να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο με το σημείο που έχουν αναρτηθεί, ή να τα επεξεργαστείτε (μετά την επεξεργασία θα πρέπει να εγκριθούν πάλι).

Συζητήσεις: Υπάρχουν διαθέσιμες 3 καρτέλες :

  • Αναρτήσεις Εμφανίζεται μία λίστα με τα θέματα στα οποία έχετε κάνει αναρτήσεις στο forum με ημερομηνία και ώρα. Πατήστε σε όποιο τίτλο θέλετε για γρήγορη μετάβαση στην συγκεκριμένη συζήτηση.
  • Αγαπημένα εμφανίζεται λίστα με τα θέματα που έχετε σημειώσει ως αγαπημένα είτε συμμετέχετε είτε όχι. Μπορείτε να τα διαγράψετε η να χρησιμοποιήσετε τον τίτλο του για γρήγορη μετάβαση.
  • Συνδρομές εμφανίζεται λίστα με τα θέματα στα οποία έχετε απαντήσει έστω και μία φορά. Αν θέλετε να τα αφαιρέσετε

Ροή Δραστηριοτήτων. Με μια ματιά μπορείτε να δείτε τις τελευταίες ενέργειες που έχουν κάνει οι διάφοροι χρήστες με τους οποίους είστε συνδεδεμένοι.
Με την χρήση των διαθέσιμων συνδέσμων μπορείτε να πάτε αυτόματα στο σημείο που σας ενδιαφέρει .

Οι συνδρομές μου Μόλις κάνετε την εγγραφή σας στην ηλεκτρονική κοινότητα της “Δημιουργίας” θα εμφανιστείτε σαν απλός χρήστης. Από αυτή την καρτέλα μπορείτε, αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες όπως την ανάρτηση άρθρων.

Ομάδες. Σε αυτές τις πληροφορίες και ενέργειες έχετε πρόσβαση και από «το πάνελ μου» και μπορείτε να διαχειριστείτε τις κατηγορίες ομάδων και τις ομάδες που έχετε δημιουργήσει, καθώς και τις προσκλήσεις που έχετε στείλει και έχετε δεχθεί.

Για τις παρακάτω καρτέλες μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις για το αν θα εμφανίζονται στο προφίλ σας, ποιος μπορεί να τις βλέπει κλπ. Για να το κάνετε επιλέξτε Επεξεργασία – Επεξεργασία Προφίλ

Φωτογραφίες. Φάκελος για να τοποθετήσετε προσωπικές σας φωτογραφίες.

Σχόλια επισκεπτών. Εδώ μπορούν οι υπόλοιποι χρήστες είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι να γράφουν κάτι για εσάς

Ο τοίχος μου. Εδώ μπορούν μόνο οι συνδεδεμένοι με εσάς χρήστες να γράψουν κάποιο σχόλιο.

Το blog μου. Χώρος στον οποίο μπορείτε να ανεβάζετε δικά σας κείμενα, τα οποία διαχειρίζεστε εσείς χωρίς να χρειάζεται έγκριση από τους εκδότες.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (1 απαντήσεις).