Για να μπορέσετε να γράψετε ένα άρθρο για δημοσίευση στο site, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτή την ενέργεια, δηλαδή να είστε "Φίλος" ή "Μέλος".
Συνδεθείτε με το username σας. Από την σελίδα του προφίλ σας – Μενού χρήστη επιλέξτε "Δημιουργία νέου άρθρου"
Δώστε οπωσδήποτε τίτλο στο άρθρο, σε όποια γλώσσα θέλετε.
Αφήστε το πεδίο Ψευδώνυμο κενό.
Επιλέξτε :

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (4 απαντήσεις).

Παρακαλούμε διαβάστε και το άρθρο Δημιουργία νέου άρθρου περιέχει χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για την δημοσίευση των άρθρων σας.
Παρακάτω παρουσιάζουμε κάποιες λειτουργίες που δεν είναι συνηθισμένες στους επεξεργαστές κειμένου όπως το word, αλλά μπορεί να σας φανούν χρήσιμες στην δημιουργία άρθρων για δημοσίευση στο site της Δημιουργίας Ξανά.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Σημαντικό

  • Οι φωτογραφίες που βάζουμε στα κείμενα να είναι αποθηκευμένες στο δικό μας server, (βλ. Ανέβασμα φωτογραφιών στο server.)
  • Το όνομα της φωτογραφίας πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες και σαν διαχωριστικό, αν χρειάζεται, να χρησιμοποιείτε μόνο τη κάτω παύλα ( _ )
  • Οι διαστάσεις να είναι όσο πιο κοντά στο 450 x 200 που είναι το μέγεθος των φωτογραφιών που έχει το site στα κείμενα του.
  • Είναι πιο εύκολη η διαδικασία εισαγωγής της εικόνας εάν έχετε γράψει το κείμενο πρώτα
Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Σημαντικό. Μη δημιουργείτε πίνακα πριν από το read more διότι τα εισαγωγικά κείμενα βρίσκονται σε σημεία του site που το πιθανότερο είναι να μη χωράει να εμφανιστεί ο πίνακας με αποτέλεσμα να χαλάσει η εμφάνιση και η στοίχιση, επίσης το μήκος του πίνακα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 920px. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο χώρο προτιμήστε την χρήση φωτογραφίας η ένθετου αρχείου

Η εισαγωγή πίνακα σε κείμενο του site είναι πολύπλοκη διαδικασία. Αν πιστεύετε ότι είναι αναγκαία η δημιουργία του, ακολουθούν οδηγίες.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).

Ετοιμάστε στον υπολογιστή τις φωτογραφίες που θέλετε να ανεβάσετε στον server του site.
Εάν έχετε πολλές φωτογραφίες με διαφορετικά θέματα, μπορείτε για καλύτερη αρχειοθέτηση να δημιουργήσετε φακέλους αλλά και υποφακέλους.
Το όνομα της φωτογραφίας η του φακέλου που θα ανεβάσετε πρέπει να είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες και σαν διαχωριστικό, αν χρειάζεται, να χρησιμοποιήσετε μόνο τη κάτω παύλα ( _ ) η κεφαλαίο γράμμα π.χ examplePhoto, example_photo.
Εάν το όνομα είναι αντιπροσωπευτικό της φωτογραφίας, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να το εντοπίσουν οι μηχανές αναζήτησης.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (4 απαντήσεις).

insert videoΓια να ανοίξει η οθόνη εισαγωγής και ρυθμίσεων βίντεο.

Media Type. Επιλέξτε το τύπο του βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε π.χ Youtube, Vimeo κλπ
URL. Συμπληρώστε την εξωτερική διεύθυνση στην οποία βρίσκετε το βίντεο που έχετε επιλέξει.
Dimensions. Δώστε τις διαστάσεις που θέλετε να έχει το βίντεο, αν το αφήσετε κενό θα ισχύσουν οι πρωτότυπες διαστάσεις του αρχείου.
Alignment και Margin. Αν υπάρχει κείμενο που συνοδεύει το βίντεό σας, ρυθμίστε (όπως στις φωτογραφίες) τη θέση και την στοίχιση του σε σχέση με την εικόνα.
Αρχείο από τον υπολογιστή σας. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να ανεβάσετε πρώτα το αρχείο στον server (όπως τις φωτογραφίες), Επιλέξτε “Upload”.
Καλό είναι να το αποφεύγετε, διότι ενδέχεται να αργεί να φορτώσει.
Πατήστε “Insert” για να ολοκληρωθεί η εισαγωγή.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).