Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο άρθρο που περιμένει έγκριση για να δημοσιευθεί, θα λαμβάνετε ένα email στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.
Για να έχετε πρόσβαση στην οθόνη διαχείρισης των άρθρων συνδεθείτε δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό.
Κάνετε κλικ στην φωτογραφία του προφίλ σας και από το “Μενού Χρήστη” επιλέξτε Διαχείριση Άρθρων για να ανοίξει η ανάλογη οθόνη.
Τα άρθρα που δεν είναι δημοσιευμένα έχουν σήμανση με κόκκινο σε αντίθεση με τα δημοσιευμένα που έχουν πράσινο. Κάνοντας κλικ στα σύμβολα αυτά εναλλάσσεται η κατάσταση τους.

Επιλέξτε “Επεξεργασία” για να ανοίξετε το συγκεκριμένο άρθρο. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο κείμενο η στην μορφή του (για οδηγίες βλ.χρήση editor)
Τα tags (ετικέτες) εμφανίζονται στο τέλος κάθε άρθρου και βοηθούν τον αναγνώστη να βρει εύκολα κείμενα που έχουν συναφές με την ετικέτα περιεχόμενο. Για παράδειγμα ένα κείμενο που ανήκει στην κατηγορία Πολιτική αλλά το περιεχόμενο του έχει αναφορές και σε : Κοινωνία - Οικονομία - Αλληλεγγύη (tags) τότε όταν κάποιος διαβάζοντας οποιοδήποτε άλλο άρθρο επιλέξει την ετικέτα Κοινωνία, θα εμφανιστούν όλα τα άρθρα με αυτή την ετικέτα άσχετα από την κατηγορία που ανήκουν.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε την λέξη που θέλετε και θα εμφανιστούν προτάσεις από την υπάρχουσα λίστα . Αν θέλετε να κάνετε πολλαπλή επιλογή  πατήστε Select tags και επιλέξτε από την λίστα. Για να αφαιρέσετε κάποια tags, κάνετε κλικ στο ανάλογο εικονίδιο στο τέλος του άρθρου.

Κάνετε κλικ στον τίτλο του άρθρου για να το ανοίξετε και να το διαβάσετε. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές πατήστε “Επεξεργασία άρθρου” (βρίσκεται στο τέλος της σελίδας).
Να είσαστε αυστηροί με τις προδιαγραφές εμφάνισης που σας έχουν δοθεί, ώστε να διατηρηθεί κοινή αισθητική σε όλα τα άρθρα.

Σημαντικές ρυθμίσεις : Μετά το σώμα του κειμένου υπάρχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το άρθρο.
Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκει το άρθρο.
Επιβεβαιώστε ότι είναι σωστή η σήμανση της γλώσσας του περιεχομένου.
Επιλέξτε Κύριο Άρθρο = Ναι, εάν κρίνετε ότι πρέπει να εμφανίζεται και στην πρώτη σελίδα.
Συμπληρώστε τις ηνερομηνίες έναρξης και λήξης δημοσιεύσης, αν υπάρχει λόγος.

Εάν θέλετε να ειδοποιηθεί ο αρθογράφος για την δημοσίευση του άρθρου του επιλέξτε Notify : Yes

Αναζήτηση άρθρου.

·          Μπορείτε να γράψετε τον τίτλο η κάποια λέξη στη θέση Φίλτρο.

·          Κάνοντας κλικ στον πορτοκαλί τίτλο κάποια στήλης αυτόματη ταξινόμηση με βάση αυτό το κριτήριο.

·          Από τα κουτάκια - Επιλογή …… επιλέξτε να εμφανίσετε μόνο συγκεκριμένα άρθρα (π.χ με βάση τον Συγγραφέα).

Στο τέλος της σελίδας επιλέξτε πόσα άρθρα θέλετε να φαίνονται σε κάθε σελίδα. Οι επιλογές είναι από 5 έως όλα (προεπιλογή το 20).