Συγκρότηση Τοπικών Οργανώσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνδημιουργοί και φίλοι,

η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ μπαίνει δυναμικά σε πλήρη εκλογική εγρήγορση και προετοιμάζεται για πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις: τις Ευρωεκλογές, τις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής και, φυσικά, τις εθνικές εκλογές. Γι’ αυτό, είναι επιτακτική ανάγκη να οργανωθούμε και να διαδώσουμε το μήνυμά μας σε κάθε γωνιά της χώρας. Την επόμενη Κυριακή, 17.02.2019, στις 11:00 το πρωί, διοργανώνουμε, σε όλη την Ελλάδα, γενικές συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεών μας, οι οποίες σε διαδικτυακή συνδιάσκεψη θα αποφασίσουν τη συνένωση ή όχι με όμορες περιοχές και την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη των τοπικών Διοικητικών Συμβουλίων. Τα μέλη μας καλούνται να συμμετάσχουν στις γενικές συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεών τους και οι φίλοι μας είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τις εργασίες τους, αποκτώντας, σε περίπτωση που εγγραφούν, το δικαίωμα του εκλέγειν.

Μετά την εκλογή των Διοικητικών Συμβουλίων, το επόμενο οργανωτικό θέμα με το οποίο θα ασχοληθούμε θα είναι το Τακτικό Συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και η εκλογή νέων οργάνων: Προέδρου, Εθνικής Επιτροπής, Πολιτικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Αρχής.

Το 2019 θα είναι μια χρονιά πυκνή σε πολιτικά γεγονότα και ευελπιστούμε να αποτελέσει σταθμό για τη χώρα, με την εκλογή στη Βουλή του πρώτου πραγματικά μεταρρυθμιστικού αντικρατικιστικού φιλελεύθερου κόμματος στην πολιτική μας ιστορία.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ

 


Χρηστικά και υλικό για τη διοργάνωση των Γενικών Συνελεύσεων

 

Δείτε τις Τοποθεσίες διεξαγωγής Γενικών συνελεύσεων ανά Τ.Ο.