Χρόνος εμφάνισης των αναρτήσεων

19/03/2013 23:29 #1762 από gtarasidis
Οδηγίες αναρτήσεων στο forum δημιουργήθηκε από gtarasidis
Γιατί αφού όλοι είμαστε μέλη (και όχι troll) οι αναρτήσεις δεν ανεβαίνουν live αλλά μετά από κάποιο χρόνο (και έλεγχο του διαχειριστή να υποθέσω?) Περισσότερο βλάπτει παρά ωφελεί.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": KALIMNIK

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

11/05/2013 10:10 #2938 από vili
Απαντήθηκε από vili στο θέμα Οδηγίες αναρτήσεων στο forum

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ έγραψε: Γιατί αφού όλοι είμαστε μέλη (και όχι troll) οι αναρτήσεις δεν ανεβαίνουν live αλλά μετά από κάποιο χρόνο (και έλεγχο του διαχειριστή να υποθέσω?) Περισσότερο βλάπτει παρά ωφελεί.


Μεταφέρθηκε η ανάρτηση σου από τη συζήτηση ενός κειμένου οδηγιών για τη χρήση του site, σε αυτή τη κατηγορία που περιέχει προτάσεις και βελτιώσεις για τη χρήση του fourm.
Οι αναρτήσεις ανεβαίνουν αμέσως μόλις πατήσεις "Υποβολή" σε όλες τις κατηγορίες εκτός από την "Ρωτάτε - Απαντάμε" η οποία είναι ανοικτή και για μη εγγεγραμμένους χρήστες δηλαδή και για ανώνυμους.
Μπορεί να υπάρξουν, ανάλογα με το περιεχόμενο τους, και άλλες Modarated κατηγορίες (π.χ. η διαβούλευση των θέσεων).
Τέλος, το forum δεν φορτώνει με Ajax δηλαδή σε πραγματικό χρόνο. Για να δεις κάποια απάντηση που έχει αναρτηθεί πρέπει ή να κάνεις ανανέωση (refresh) ή να επιστρέψεις από κάποια άλλη σελίδα. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να παίρνεις ειδοποίηση με μήνυμα για αναρτήσεις στις οποίες συμμετέχεις ή έχεις δηλώσει ότι σε ενδιαφέρουν.

Από την μηχανορραφία θα προτιμήσω την μηχανογραφία….
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": KALIMNIK

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ