Υποψηφιότητα για το Πολιτικό Συμβούλιο

05/04/2013 02:15 #2481 από nikosarta
Αγαπητοί συν δημιουργοί.
Είχα και έχω ακόμη, κάθε μήνα, δύο προορισμούς ,την Άρτα και την Αθήνα, την Αθήνα και την Άρτα. Είμαι παιδί αγροτικής οικογένειας και έζησα και δούλεψα στο χωράφι από μικρό παιδί. Σας το επισημαίνω αυτό για ένα και μόνο λόγω, γιατί θέλω να τονίσω την ευαισθησία και την αγάπη μου για την περιφέρεια και την ύπαιθρο.
Πρώτα από όλα αγαπητοί φίλοι, οραματίζομαι να φτιάξουμε, το πιο δυνατό, το πιο δημιουργικό κόμμα της Ελλάδας, ένα χώρο δικό μας, μια άριστη οικογένεια, μια καταπληκτική καινοτόμα φωτεινή ομάδα ανθρώπων ,που θέλουν να δώσουν φώς, αξίες ηθική και αλήθεια σε όλους τους Έλληνες, που λαχταρούν κάτι νέο, και πραγματικά αληθινό.
Εμείς λοιπόν, πρέπει να φτιάξουμε το καλύτερο δικό μας, ζεστό σπίτι, για να έρθουν οι έλληνες που έχουν ανάγκη να αναζητήσουν κοντά μας, τέτοιες πραγματικές αξίες .
Θα ήθελα σε αυτό το σπίτι, να είναι ο ένας για τον άλλο, και όλοι μαζί, για τον κοινό αγώνα μας , να φύγει η σαπίλα και το κακό από την χώρα μας .Εδώ θα είμαστε λοιπόν, κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό. Εδώ να είναι η δικαίωση των ονείρων και οραμάτων για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Πιστεύω ότι στην πολιτική για να γίνει έργο, δεν φτάνουν μόνο τα χαρτιά, τα πτυχία και τα διδακτορικά, τα οποία έχουν πάρα πολύ μεγάλη αξία για τον κάθε ένα. Αυτούς τους τίτλους σπουδών πρέπει να παντρέψουμε με τις εμπειρίες της ζωής και να γίνουν ένα με την ψυχή και την αποφασιστικότητα.
Για μένα τα οι τίτλοι δεν κάνουν τους ανθρώπους οι άνθρωποι κάνουν τους τίτλους.
Έμαθα στη ζωή μου να δίνω πρώτα, και μετά να περιμένω να πάρω, μα πάνω από όλα ήθελα να είμαι χρήσιμος και ωφέλιμος.
Είμαστε στην πιο όμορφη χώρα που κατοικείται από χαρισματικούς και δύσκολους ανθρώπους, και είχαμε την ατυχία, αυτή την χώρα, να την κυβερνούν και οδηγούν, άνθρωποι, που εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κοιτούσαν μόνο το ίδιο όφελος, και όχι το γενικό όφελος της Πατρίδας μας.
Θέλω να αγωνιστούμε μαζί για:
*Παιδεία και πολιτισμό, που θα εξάγουμε σε όλο τον κόσμο.
*Να δημιουργήσουμε πρωτογενή παραγωγή σε όλους τους τομείς της οικονομίας.
*Να έχει η χώρα μας, άριστο οδικό και τηλεπικοινωνιακό δίκτυο.
*Να έχει την μεγαλύτερη δυνατή εθνική ασφάλεια.
*Να απολαμβάνουμε όλοι την καλύτερη υγειονομική περίθαλψη.
Θέτω υποψηφιότητα για το πολιτικό συμβούλιο, διότι πιστεύω ότι ποτέ δεν θα προδώσω τις αξίες και τις αρχές μας.
Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνίζομαι για το εμείς και όχι το εγώ.
Οραματίζομαι μετά από χρόνια, να είμαστε όλοι υπερήφανοι, για τον δρόμο που ακολουθήσαμε, διότι σήμερα ,όλοι εμείς έχουμε τις καλύτερες θέσεις και αρχές, που πρέπει να υλοποιήσουν, οι ακόμα καλύτεροι άνθρωποι μας.
Η αλήθεια είναι δίπλα μας ,να την κρατήσουμε κοντά μας.
Όλοι εμείς μαζί ,με την δημιουργία ξανά!
Ζητώ την εκτίμηση και την πραγματική φιλία σας
Ο φίλος σας
Νίκος Στασινός
Υποψήφιος για το Πολιτικό Συμβούλιο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ