Το Προφίλ μου - Το blog μου

11/12/2012 23:09 #5063 από vili
Το Προφίλ μου - Το blog μου δημιουργήθηκε από vili
Εάν θέλετε να έχετε χώρο για να κάνετε ανάρτηση δικών...

Εάν θέλετε να έχετε χώρο για να κάνετε ανάρτηση δικών σας κειμένων, τα οποία θα είναι ορατά σε όλους του εγγεγραμμένους χρήστες που επισκέπτονται το προφίλ σας, υπάρχει πρόβλεψη απλά πρέπει να την ενεργοποιήσετε.

Στην “Επεξεργασία προφίλ ” – Διόρθωση των στοιχείων σας – Το blog μου, επιλέξτε αν θέλετε να είναι ενεργό η όχι καθώς και την άδεια πρόσβαση σε αυτό.
Από την στιγμή που έχετε επιλέξει να είναι ενεργή η ετικέτα το blog μου, πατήστε Προσθήκη νέας καταχώρησης ιστολογίου και μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε.
Δώστε έναν μικρό τίτλο ο οποίος όμως να περιγράφει όσο γίνεται καλύτερα το θέμα σας και ξεκινήστε να γράφετε το κείμενο σας.
Για οδηγίες επεξεργασίας του κειμένου : Χρήσηeditor για τα κείμενα του προσωπικού προφίλ
Όταν τελειώσετε επιλέξτε “Αποθήκευση καταχώρησης ιστολογίου”
Εάν θέλετε να διορθώσετε, να διαγράψετε την καταχώρηση σας βάλτε τον κέρσορα σε οποιοδήποτε σημείο του κειμένου και θα εμφανιστούν στο τέλος της καταχώρησης οι επιλογές ΔιαμόρφωσηΔιαγραφήΚατάργηση Δημοσίευσης.
Επιλέγοντας ‘Κατάργηση Δημοσίευσης’ μπορείτε να κρατήσετε το κείμενο σας ως μη δημοσιευμένο (δεν θα το βλέπει κανείς εκτός από εσάς) ώστε να το δημοσιεύσετε κάποια άλλη στιγμή.

Διαγράφοντας κάποιο κείμενο θα διαγραφτούν και όλα τα σχόλια που τυχόν έχουν γραφτεί σε αυτό.

 


Από την μηχανορραφία θα προτιμήσω την μηχανογραφία….

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ