Έφηβη μελισσουργός και εξαγωγέας από την Κερατέα

16/03/2016 20:21 #5089 από grarticles
Το πείσμα της Αγγελικής έπεισε και τον πατέρα της να...

meli-aggelikis

Μία 15χρονη μελισσουργός, που δραστηριοποιείται στο Δασκαλειό της Κερατέας, με πολλή δουλειά, τόλμη και μεράκι, κατάφερε να εξάγει το μέλι της στην Ευρώπη και την Αμερική.

Προερχόμενη από οικογένεια μελισσοκόμων είχε από πολύ μικρή ηλικία εντυπωσιάσtει από την τέλεια οργάνωση και ιεραρχία στη ζωή των μελισσών. Έκανε όνειρο της ζωής της την επαγγελματική απασχόληση με την μελισσουργία και στα 15 της τα κατάφερε!


Το πείσμα της Αγγελικής έπεισε και τον πατέρα της να σταθεί στο πλευρό της συστήνοντας μια εταιρεία που εξάγει το μέλι και της ευφάνταστες προσμίξεις του σε όλον τον κόσμο.

Η εταιρεία "Μέλι Αγγελικής Ο.Ε." αποτελεί πλέον μία πρότυπη μονάδα σχεδίασης και παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση το μέλι και άλλα παράγωγα της ελληνικής γης. Τα προϊόντα της διατίθενται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε επιλεγμένα καταστήματα ντελικατέσεν και σε περιορισμένο αριθμό Super Market. Επίσης, σχεδιάζει και παράγει "εξειδικευμένα και μοναδικά" προϊόντα αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες, όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

 

 Πηγή: e-telalis.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ