Στην τελική ευθεία των εκλογικών αναμετρήσεων

03/05/2014 15:53 #5138 από yiannis
Αγαπητοί φίλοι,
Με την ανακήρυξη των υποψηφίων του συνδυασμού «δημιουργούμε μαζί!»...

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ανακήρυξη των υποψηφίων του συνδυασμού «δημιουργούμε μαζί!» με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο, σήμερα Σάββατο 03 Μαΐου από το Πρωτοδικείο, ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες συμμετοχής του συνδυασμού στις περιφερειακές εκλογές του 2014 για την Αττική.

Κατάλογος των υποψηφίων είναι διαθέσιμος στο http://bit.ly/dimiourgoumemazi και οι οδηγίες συμμετοχής τους στον προεκλογικό αγώνα βρίσκονται στο http://bit.ly/dmodigies

Είναι ήδη διαθέσιμα 25.000 μονόφυλλα φυλλάδια στα γραφεία μας. Καλούνται οι περιφερειακές οργανώσεις και οι υποψήφιοι σύμβουλοι να συγκροτήσουν ομάδες 2-3 ατόμων και να στελεχώσουν τα συνεργεία ενημέρωσης και διανομής που θα οργανώσουν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και συντονιστές των επιμέρους τομέων.

Στις αρχές της εβδομάδας θα λειτουργήσουν τα κεντρικά προεκλογικά περίπτερα των συνδυασμών «δημιουργούμε μαζί!» και «Γέφυρες», για την περιφέρεια Αττικής και τις Ευρωεκλογές αντίστοιχα. Οι θέσεις των περιπτέρων, όπως προσδιορίστηκαν στη διακομματική επιτροπή του δήμου Αθηναίων, είναι στον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου και στην πλατεία Κολοκοτρώνη στη Σταδίου. Εφόσον υπάρξει ικανοποιητική ενεργή συμμετοχή των μελών της δημιουργίας και τη δράσης, τα περίπτερα αυτά θα λειτουργούν καθημερινά μέχρι τις ευρωεκλογές της 25ης Μάιου.

Για τις Ευρωεκλογές έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες συμμετοχής, η συγκρότηση του ψηφοδελτίου από τη δημιουργία ξανά και τη δράση και η κατάθεση του στον Άρειο Πάγο. Αναμένεται η ανακήρυξη των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μέχρι το Σάββατο 10 Μαΐου.

Παρακαλούμε και προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους της δημιουργίας που έχουν την διάθεση να συνδράμουν οικονομικά στα εκλογικά έξοδα, να καταθέσουν ότι ποσό έχουν τη δυνατότητα στο λογαριασμό δημιουργούμε μαζί, αφού πρώτα κατεβάσουν και συμπληρώσουν το έντυπο συναίνεσης

Ένας συντηρητικός προϋπολογισμός εκλογικών εξόδων είναι: κόστος αγοράς χαρτιού, εκτύπωσης και διανομής ψηφοδελτίων 45.000€ + ΦΠΑ, παράβολα ανέργων κλπ 5.000, παράβολα και κοινοποιήσεις συνδυασμών 5.000, φυλλάδια, αφίσες, καταχωρήσεις, διαφημίσεις - minimum 15-20.000. Όσο μεγαλυτερο το budget, τόσο περισσότερος κόσμος ενημερώνεται για τους συνδυασμούς μας.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στους υποψηφίους που δεν έχουν πληρώσει τα παράβολα συμμετοχής τους και δεν έχουν δηλώσει αδυναμία πληρωμής (άνεργοι, ειδικές περιπτώσεις) να καταθέσουν το ποσό των 150 € ή / και ότι άλλο έχουν δυνατότητα, με την ίδια διαδικασία, στον ίδιο λογαριασμό.

Αγαπητοί φίλοι,

Η δημιουργία ξανά συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη Αττική με το συνδυασμό “δημιουργούμε μαζί!” και τον Πρόεδρο της, 8 υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και 109 περιφερειακούς συμβούλους. Συνολικά 6 αντιπεριφερειάρχες και 79 σύμβουλοι προτάθηκαν από τη δημιουργία ξανά, αντίστοιχα 2 και 30 από τη δράση.

Στη Θεσσαλονίκη με τον συνδυασμό «πολίτες μπροστά» και τη Νιόβη Παυλίδου, επτά περιφερειακούς συμβούλους από τη δημιουργία, ξανά! και τους υπόλοιπους από τα ΄αλλα κόμματα που μετέχουν στον συνδυασμό.

Σε δεκάδες δήμους όλης τη Ελλάδας, με πολλά αξιόλογα στελέχη της.

Στις ευρωεκλογές με τις “Γέφυρες”, με 42 αξιόλογα πρόσωπα, από τα οποία 21 προτάθηκαν από τη δημιουργία ξανά (8 γυναίκες και 13 άνδρες) και 21 από την δράση.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πείσουμε ένα ικανό αριθμό συμπολιτών μας και ότι θα βοηθήσει τη χώρα η παρουσία μας και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Ευρωβουλή.

Τώρα είναι η ώρα της δημιουργίας και της δράσης – το μέγεθος τη επιτυχίας μας εξαρτάται αποκλειστικά από όλους εμάς, την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία

Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής δημιουργίας, ξανά!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ