Διαδικτυακή Έναρξη Συνεδρίου

09/03/2013 15:03 #1180 από grarticles
Διαδικτυακή Έναρξη Συνεδρίου δημιουργήθηκε από grarticles

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 21:00 η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και ο Πρόεδρος κύριος Νίκος Νικολαίδης σας προσκαλούν στη διαδικτυακή έναρξητου Συνεδρίου της «δημιουργίας, ξανά!», το πρώτο τμήμα του οποίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με δημόσια διαβούλευση πάνω σε βασικά πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα αλλά και για το καταστατικό και την οργάνωση του κόμματος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με στόχο την παρουσίαση των εισηγητικών προτάσεων και των σχετικών διαδικασιών. συνεδριο-2013-διαβούλευση-θέσεων

Με την εκδήλωση αυτή εγκαινιάζουμε μια σειρά διαδικτυακών συναντήσεων και συζητήσεων οι οποίες οι οποίες φιλοδοξούμε να αποτελέσουν διαρκές σημείο επαφής μεταξύ των περιφερειακών οργανώσεων και όλων των μελών της “δημιουργίας, ξανά!". Ορισμένες από αυτές θα είναι ανοιχτές και σε όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο πρωτοποριακό μας εγχείρημα.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα είναι ανοικτή προς όλους, θα μεταδίδεται με live streaming και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το κανάλι γραφείο τύπου / δξ - live

Επιπλέον όλα τα μέλη των Θεσμικών Οργάνων, των Περιφερειακών Συμβουλίων και του Οργανογράμματος έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν φωνητικά, με ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις στέλνοντας αίτημα συμμετοχής στο μέχρι την Κυριακή και ώρα 19:00

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να ξεκινήσουμε μαζί τη δημιουργία, μέσα από μια μεγάλη και δομημένη συζήτηση, μιας νέας πρότασης για την ανάπτυξη και τις πολιτειακές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η πατρίδα μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Σαρρής

Γενικός Διευθυντής

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

09/03/2013 22:46 #1181 από Sokianos
Απαντήθηκε από Sokianos στο θέμα Διαδικτυακή Έναρξη Συνεδρίου
Δυστυχώς μια παλιά κακοδαιμονία της ΔΞ συνεχίζεται, δεν υπάρχει θέση για ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Παρακαλώ, μην πείτε ότι ειναι στην οικονομία και ανάπτυξη, διοτι εκεί κολλάνε όλα. Η Ελλάδα χρειάζεται αυτόνομη βιομηχανική και βιοτεχνικη πολιτικη και βέβαια βιομηχανία και βιοτεχνία. Οσο είμαστε στα μαχαίρια με τα θέματα αυτα, τόσο υποβαθμιζομαστε ως έθνος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nnicolaidis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

10/03/2013 15:27 #1202 από Hastaroth
Απαντήθηκε από Hastaroth στο θέμα Διαδικτυακή Έναρξη Συνεδρίου
Εχω την εντύπωση πως όλα αυτά θα συζητηθούν τόσο στίς ηλεκτρονικές διαβουλεύσεις όσο και στα in situ workshops τού συνεδρίου.Οπότε δέν νομίζω πως χρειάζεται να δημιουργηθή εδώ ειδικό θέμα.Είναι αλήθεια ότι ο γενικός σκελετός θέσεων είχε παραλείψει αρκετά θέματα λόγω τής πίεσης χρόνου που υπήρχε από την επίσημη ίδρυση τού κόμματος μέχρι τίς εκλογές,αλλά όλα θα διορθωθούν και θα βελτιωθούν βαθμηδόν.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nnicolaidis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

11/03/2013 15:52 #1242 από nnicolaidis
Απαντήθηκε από nnicolaidis στο θέμα Διαδικτυακή Έναρξη Συνεδρίου
Μας πιάσατε λίγο αδιάβαστους. Θα το μελετήσουμε και θα σας απαντήσουμε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Powered by Kunena Φόρουμ