Το βασικότερο των αγαθών

17/03/2013 20:11 #2609 από ggiannoulisg
Το βασικότερο των αγαθών δημιουργήθηκε από ggiannoulisg
Annie PattichiΚάπως έτσι παράγεται το βασικότερο των αγαθών, η Παιδεία.
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ!

Να μία από εκείνες τις ιστορίες που σου δίνουν μπόϊ. Σε ανεβάζουν. Σε φορτίζουν με κουράγιο και ελπίδα. Δυστυχώς, τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης τις αγνοούν τις ιστορίες αυτές και τις προσπερνούν. Εμείς εδώ, όχι.
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΓΓ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

11/04/2013 22:52 #2610 από 012nikos
Απαντήθηκε από 012nikos στο θέμα Το βασικότερο των αγαθών
Φίλε Γιώργο,
το άρθρο σου με συγκίνησε και επίτρεψέ μου να προσθέσω ότι έχει αποδειχθεί, στην αλλοπρόσαλη καθημερινότητά μας, ότι οι περισσότεροι πραγματικοί νικητές, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, είναι αυτοί που δεν τερματίζουν πρώτοι.
Θεωρώ, επίσης, πολύ εύστοχο το συσχετισμό, αυτής της μεγαλειώδους αθλητικής συμπεριφοράς, με την Παιδεία.
Ρώτησαν κάποτε τον Αστυνομικό Διευθυντή στα Πατήσια Αθηνών γιατί η περιοχή του είχε τόση εγκληματικότητα και η, ομολογουμένως εντυπωσιακή, απάντησή του ήταν ότι, στην περιοχή μου υπάρχουν τόσες καφετέριες, τόσα internet cafe, τόσα πορνεία κτλπ, και δεν υπάρχει ούτε ένα κολυμβητήριο, ούτε ένα γυμναστήριο, ούτε ένα γήπεδο για να παίζουν, να εκτονώνονται και να γυμνάζονται τα παιδιά !!! Τι να σας κάνω εγώ;
Και εγώ επιβεβαιώνω ότι, όταν το παιδί βγει από την πόρτα του σπιτιού του και δεν έχει κάπου έναν υγιή και κατάλληλο χώρο να παίξη, να αθληθή και να εκτονώση με υγιή τρόπο την ενέργειά του, τότε στη γωνία του δρόμου, το τρώει ο κακός ο λύκος.
Και επειδή έχω τρείς γιούς πρωταθλητές κολύμβησης, εθνικού και παγκοσμίου επιπέδου, πίστεψέ με ότι ένα από τα τα καλύτερα αντίδοτα για τον κακό το λύκο είναι η Παιδεία μέσω του αθλητισμού. 'Νούς υγιής εν σώματι υγιή,,.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": tdgiokroussis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.