Τα νέα της Δημιουργίας

Tι είναι το Startup Weekend;
Το Startup Weekend είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στόχο έχει να εκπαιδεύσει, να εμπνεύσει και να υποστηρίξει νέες, καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες. Με το θεσμό να μετρά πάνω από 1000 events σε περισσότερες από 170 χώρες ανά τον κόσμο, το Startup Weekend συνιστά ένα από τα πιο δημοφιλή startup events παγκοσμίως και ταυτόχρονα ένα δυναμικό δίκτυο επιχειρηματιών.

Γιατί Startup Weekend Education;
Το Startup Weekend Education δημιουργήθηκε πιστεύοντας ότι η επιχειρηματικότητα είναι η πιο ισχυρή δύναμη με θετικό αντίκτυπο στην εκπαίδευση. Είναι ένα διεθνές δίκτυο αποτελούμενο από παθιασμένους εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, επιχειρηματίες, developers, και designers με στόχο να φέρουν μια επανάσταση στο πεδίο της εκπαίδευσης, δημιουργώντας βιώσιμες επιχειρήσεις που απαντούν σε σημαντικές προκλήσεις και προβλήματα στον τομέα αυτό.

Πώς λειτουργεί ένα Startup Weekend;

Παρασκευή : Ρίξε μια ιδέα

Παρουσίασε την ιδέα σου, ψήφισε τις αγαπημένες σου, δημιούργησε ομάδες και ξεκίνα τη δουλειά! Δεν έχεις να μοιραστείς μια ιδέα; Κανένα πρόβλημα! Κάποιος θα σε χρειαστεί στην ομάδα του.

Σάββατο : Δημιούργησε

Δούλεψε με καταξιωμένους μέντορες και ανάπτυξε περισσότερο την ιδέα σου για να τη μετατρέψεις σε μια βιώσιμη επιχείρηση.

Κυριακή : Παρουσίασε

It's show time! Βάλε τις τελευταίες πινελιές στην παρουσίασή σου και πείσε τους κριτές γιατί είσαι το καλύτερο startup.

Athens Startup Weekend Education είναι μια πρωτοβουλία των εργαστηρίων «Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων» και «Πολιτισμού & Πολιτιστικής Διαχείρισης» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.

Light up your idea, brighten up your education!

Το epixeiro.gr υποστηρίζει επικοινωνιακά το 1ο Athens Startup Weekend Education!

 

Πηγή: epixeiro.gr