Τα νέα της Δημιουργίας

Επειδή δηλαδή η ίδια η Αστυνομία σας έγραψε το Θεσσαλονίκη, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ή το Αγία Παρασκευή, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, θα πρέπει εσείς ο ίδιος να ταλαιπωρηθείτε και να εκδώσετε καινούργια ταυτότητα για να διορθωθεί το όνομα της πόλης και να χαθούν χιλιάδες εργατοώρες από τους Αστυνομικούς που θα σας ξαναφτιάξουν ταυτότητα, αλλά και από εσάς τους ιδίους που θα τρέχετε σε τράπεζες, ΙΚΑ , ΕΦΚΑ, Εφορία, ΟΑΕΕ, δήμους, δημόσιες υπηρεσίες να δηλώσετε το νέο αριθμό σας αστυνομικής ταυτότητας.

Μιλάμε για την προσωποποίηση της γελοιότητας αφού οι περισσότερες ταυτότητες έχουν συντομογραφίες.

Και μιλάμε βεβαίως για τις ίδιες ταυτότητες που στο εσωτερικό της χώρας γίνονται κανονικά δεκτές όταν πρέπει να πας στο δικαστήριο, στην εφορία, στην τράπεζα, στο Δήμο, στο ΚΕΠ, στα δημόσια ταμεία για να πληρώσεις.

Εκεί δεν τους ενοχλούν οι συντομογραφίες.

Φανταστείτε τώρα τι ταλαιπωρία υφίστανται όλοι αυτοί οι πολίτες που εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού και πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα και πρέπει να μπουν στη βάσανο να αλλάξουν και ταυτότητα.

Όχι φίλοι μου, αυτή η χώρα δεν θα γίνει ποτέ ελκυστική σε επενδύσεις και ξέρετε γιατί;

Διότι για κάθε λύση έχει ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

Το θεριό που λέγεται ΚΡΑΤΟΣ έχει μάθει να ζει και να αναπνέει από τη λερναία ύδρα της γραφειοκρατίας και όσα κεφάλια να του κόψεις, αυτό θα βγάλει άλλα τόσα.

Αν τώρα εσείς θέλετε να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς ψάξτε τις τσέπες σας γιατί εκτός από τα 80 ευρώ του διαβατηρίου, θα σας χρειαστούν κι άλλα παράβολα για την ταυτότητα.

Να 'χετε να δίνετε στο κράτος!!! Να το ενισχύετε.

Με τις υγείες σας!!!

Πηγή: Newsbomb.gr

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (0 απαντήσεις).