Τα νέα της Δημιουργίας

Δίπλα σε κάθε πεδίο υπάρχουν τα σήματα : 
visibleΤο πεδίο είναι ορατό στο προφίλ σας

non visibleΤο πεδίο δεν είναι ορατό στο προφίλ σας

infoΠληροφορίες: Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο εικονίδιο για να εμφανιστούν σχετικές οδηγίες.

1. Πορτρέτο. Από εδώ μπορείτε να ανεβάσετε μία φωτογραφία σας.

Σε αυτή τη σελίδα θα βλέπετε μία μικρογραφία της φωτογραφίας, πλάτους 60px ύψους 69px. Η φωτογραφία που θα φαίνεται στο προφίλ σας θα έχει διαστάσεις 200x232. και δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 200 Kb. Με αυτά τα κριτήρια επιλέξτε μία φωτογραφία που σας εκπροσωπεί. Όποτε θέλετε μπορείτε να την αλλάξετε.
Σημ. για λόγους τάξης και αισθητικής η φωτογραφία θα χρειαστεί έγκριση από τον Διαχειριστεί πριν εμφανιστεί δημόσια.

2. Προσωπικά στοιχεία. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε το φύλο, την εκλογική σας περιφέρεια και την ημερομηνία γέννησης (στο προφίλ σας φαίνεται μόνον ο μήνας και η ημέρα ΟΧΙ το έτος)

3. Διαχείριση. Από εδώ μπορείτε τσεκάροντας το κουτάκι «Εκτός καταλόγων» να αποκρύψετε το όνομα σας από τον γενικό κατάλογο χρηστών.

4. Φωτογραφίες. Ρυθμίσεις εμφάνισης των άλμπουμ φωτογραφιών που έχετε ανεβάσει στο προφίλ σας(λεπτομέρειες στο άρθρο οι φωτογραφίες μου) .

5. Σχόλια επισκεπτών. Ρυθμίσεις που αφορούν στην δυνατότητα άλλων χρηστών να κάνουν σχόλια στο προφίλ σας.

6. Το blog μου. Ενεργοποίηση η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας και της άδειας πρόσβασης σε αυτήν από τους υπόλοιπους χρήστες.

7. Ο τοίχος μου. Ρυθμίσεις σχετικά με τον τοίχο αναρτήσεων σας.

8. Λογαριασμός. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε όνομα, κωδικό εισόδου και ηλεκτρονική διεύθυνση.

9. Συζητήσεις. Εδώ υπάρχουν 3 καρτέλες. Αναρτήσεις: όπου φαίνονται οι αναρτήσεις που έχετε κάνει σε διάφορα θέματα. Συνδρομές όπου εμφανίζονται τα θέματα στα οποία έχετε συμμετάσχει και Αγαπημένα: όπου εμφανίζονται τα θέματα που έχετε επιλέξει για την ανάλογη κατηγορία είτε συμμετέχετε σε αυτά είτε όχι.

Αν έχετε κάνει αλλαγές σε οποιαδήποτε καρτέλα και θέλετε να τις αποθηκεύσετε πατήστε Ενημέρωση, αλλιώς Άκυρο για να κλείσετε τη σελίδα επεξεργασίας και να επιστρέψετε στο προφίλ σας.

Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (3 απαντήσεις).