Τα νέα της Δημιουργίας

Δημιουργική ματιά - τεύχος 8 - 27/10/2014
Δείτε το Newsletter στον browser σας
Προωθήστε το σε γνωστούς
Πατήστε εδώ για να γίνετε αποδέκτης
Δείτε προηγούμενα τεύχη
Δημιουργική ματιά
Τεύχος 8
27/10/2014
Κυκλοφορία: 41.780 αποδέκτες
 
Δημιουργική ματιά
 

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Πενταπλασιασμός των αμοιβών! Πού συνέβη;
Στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής που κατατέθηκε στις 23/10, υπάρχουν πολλά περίεργα και πολλά απαράδεκτα. Αυτό όμως που «βγάζει μάτι» είναι οι αμοιβές των μισθοδοτούμενων από την Περιφέρεια.

Από 1.053.006,42 το 2013, εξακοντίζονται στα 5.505.495 ευρώ για το 2015!

Αναρωτιέται κανείς, πότε πρόφτασε η νέα Περιφερειάρχις και οι συνεργάτες της να αξιολογήσουν την αποδοτικότητα των 2.500 περίπου υπαλλήλων της Περιφέρειας και να διαπιστώσουν ότι χρειάζεται, εν μέσω κρίσης και ύφεσης, να υπερπενταπλασιαστεί μέσα σε δύο χρόνια η αμοιβή τους;

Περισσότερα νέα για την Περιφέρεια

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ, ΕΤΩΝ ΕΠΤΑ!

Αντιστασιακός, ετών επτά!
Αντιστασιακοί που γεννήθηκαν το 1933! Δηλαδή στην έναρξη της Κατοχής ήταν 7 ετών και στη λήξη της, 12! Κι αντί να μειώνονται, αυξάνονται!

Ο νόμος 1285 του 1982 δημιούργησε μια βιομηχανία συντάξεων και απάτης. Με βεβαίωση δύο αντιστασιακών γινόσουν κι εσύ αντιστασιακός και πλέον θα μπορούσες να βεβαιώσεις για να γίνουν και άλλοι αντιστασιακοί!

Διαβάστε όλο το άρθρο
 
 
Νικόλαος Γ. Αντιμησιάρης Επίλογος έκδοσης
Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το όγδοο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «Δημιουργική Ματιά». Μπορείτε να βρείτε τα προηγούμενα τεύχη στην ιστοσελίδα μας.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε με κείμενα ή άλλο υλικό στην επόμενη έκδοση, στείλτε τα στη διεύθυνση: .
Η διάδοση των ιδεών της μεταρρύθμισης περνάει και από το δικό σας χέρι. Μπορείτε να προωθήσετε αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό σε φίλους, να συμβάλετε οικονομικά, με οποιοδήποτε ποσό, στην προσπάθειά μας ή να γίνετε μέλος στη "Δημιουργία, ξανά!".
Για να ενημερώνεστε για τη δράση μας ή για να συμμετάσχετε σ’ αυτή, μπορείτε να εγγραφείτε στο site μας.