Τα νέα της Δημιουργίας

Δείτε το Newsletter στον browser σας
Προωθήστε το σε γνωστούς
Πατήστε εδώ για να γίνετε αποδέκτης
Δείτε προηγούμενα τεύχη
Δημιουργική ματιά
Τεύχος 18
19/09/2015
Κυκλοφορία: 43.230 αποδέκτες
Δημιουργική ματιά
Θάνος Τζήμερος Διακαναλική - Συνέντευξη στην Die Presse
Αγαπητοί φίλοι,

σ΄αυτές τις εκλογές ψηφίζοντας "Δημιουργία, ξανά!” δίνετε δύναμη στο μόνο πραγματικά εκσυγχρονιστικό κόμμα, που έχει τη γνώση, την ικανότητα και τη διάθεση να κάνει ριζικές μεταρρυθμίσεις και να συγκρουσθεί με τις δυνάμεις της αντίδρασης.

"Αν ψηφίζουμε κρατιστές, κρατιστές θα μας κυβερνούν”

Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο Θάνος Τζήμερος, στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε η "Δημιουργία, ξανά!” υπογραμμίζοντας ότι ζούμε έναν μόνιμο πολιτικό σουρεαλισμό ψηφίζοντας χωρίς να ξέρουμε τις προθέσεις και τα σχέδια κανενός από όσους προτίθενται να μας κυβερνήσουν.
Στη συνέντευξη, στελέχη της Δημιουργίας έκαναν εισηγήσεις για τους Τομείς της αρμοδιότητάς τους: Πληροφορική, Παιδεία, Υγεία, Ναυτιλία, Αγροτική Οικονομία Μεταφορές & Δίκτυα, Ασφαλιστικό.
Δείτε όλη τη συνέντευξη

Συνέντευξη του Θάνου Τζήμερου στην Die Presse.

Η Die Presse, η εγκυρότερη εφημερίδα της Αυστρίας, πήρε συνέντευξη από τον Θάνο Τζήμερο, την οποία προέβαλλε ιδιαίτερα τοποθετώντας την στη δεύτερη σελίδα της. Οι πολίτες της Ευρώπης προσβλέπουν στη μεταρρύθμιση της χώρας μας και ξέρουν ποιοι είναι ικανοί να το κάνουν αυτό. Τα ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν την παρακμιακή τους ομφαλοσκόπηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη (στα γερμανικά)
Διαβάστε τη συνέντευξη μεταφρασμένη στα Ελληνικά

Στηρίξτε μας!
 
Νικόλαος Γ. Αντιμησιάρης Επίλογος έκδοσης
Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε το δέκατο όγδοο εκλογικό τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «Δημιουργική Ματιά». Μπορείτε να βρείτε τα προηγούμενα τεύχη στην ιστοσελίδα μας.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε με κείμενα ή άλλο υλικό στην επόμενη έκδοση, στείλτε τα στη διεύθυνση: .
Η διάδοση των ιδεών της μεταρρύθμισης περνάει και από το δικό σας χέρι. Μπορείτε να προωθήσετε αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό σε φίλους, να συμβάλετε οικονομικά, με οποιοδήποτε ποσό, στην προσπάθειά μας ή να γίνετε μέλος στη "Δημιουργία Ξανά!".
Για να ενημερώνεστε για τη δράση μας ή για να συμμετάσχετε σ’ αυτή, μπορείτε να εγγραφείτε στο site μας.