Τα νέα της Δημιουργίας

Για δεύτερη φορά πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης πολιτική εκδήλωση του κόμματος Δημιουργία, ξανά! την Κυριακή 08 Απριλίου 2012 στις 11 π.μ. Παρότι η Δημιουργία, ξανά! ιδρύθηκε μόλις πριν από τέσσερις μήνες, έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες μέλη και υποστηρικτές στη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του μουσείου το κοινό παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του κόμματος, Θάνο Τζήμερο ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Ανάπτυξης του κόμματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης εισηγήσεις μελών της Δημιουργίας, ξανά! από τη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης Δρακονταειδής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, τόνισε τη σημασία της επιστροφής του πολίτη στην πολιτική μέσα από ένα κόμμα χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς. Ο Μιχάλης Μαθιουλάκης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους μπορεί πλέον να αισθάνεται κάποια αισιοδοξία για το μέλλον της Ελλάδας. Ακολούθησε συζήτηση με καίριες ερωτήσεις του κοινού προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του κόμματος. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η Ναταλία Αλεξίου, μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Δημιουργίας, ξανά!

Η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός του κοινού της Θεσσαλονίκης απέναντι στη νέα πολιτική κίνηση καταδεικνύουν ότι η Βόρεια Ελλάδα στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές κινήσεις και την άσκηση υπεύθυνης πολιτικής από άξιους και ικανούς ανθρώπους της παραγωγικής οικονομίας. Το μήνυμα της Δημιουργίας, ξανά! διαδίδεται ταχύτατα και η παράταξη θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ του XTV για την εκδήλωση