Ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Βαγγέλης Ακτσαλής - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τα νέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

PavlidouΤο Συμβούλιο της Π.Ο. Θεσσαλονίκης της «Δημιουργίας, ξανά!» στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της μηχανικού και καθηγήτριας του ΑΠΘ κας Νιόβης Παυλίδου. Η απόφαση είναι αποτέλεσμα διαβουλεύσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο και τελικά συνδιαμόρφωσαν την κοινή πολιτική πρόταση: τους «Πολίτες Μπροστά».

Η υποψηφιότητα υποστηρίζεται συνολικά από πολλές πολιτικές κινήσεις. Στόχο έχει την συναίνεση και τη συνεργασία προσώπων που, ανεξάρτητα από την πολιτική τους προέλευση, πιστεύουν στην έννοια του ενεργού πολίτη. Για μας, στη «Δημιουργία, ξανά!» αυτή η έννοια βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής μας αντίληψης.

Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία όλων μας θα δώσει διέξοδο έκφρασης σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα συμπολιτών μας, που επέλεγαν την αποχή, το άκυρο και το λευκό και θα αλλάξει τα δεδομένα πολλών δεκαετιών σε περιφερειακό επίπεδο.

Επιδίωξη της κίνησης «Πολίτες Μπροστά» είναι η ανάδειξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως σύγχρονου και δυναμικού μέλους των Περιφερειών της Ευρώπης. Χωρίς κομματικές κηδεμονίες, με αξιοκρατία, διαφανείς διαδικασίες διακυβέρνησης, κοινωνικό πρόσωπο, σύγχρονες διοικητικές δομές και διαρκή απολογισμό έργου. Η υποψηφιότητα της Νιόβης Παυλίδου υπερασπίζεται και εγγυάται αυτό το πλαίσιο Αρχών που αποτελεί το κοινό μας Όραμα.

«Μέσα από την αυτοδιοικητική αυτή προσπάθεια φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε, να αναδείξουμε τα απαραίτητα στελέχη για μια τέτοια πορεία. Για να μπορέσουμε να εργαστούμε, να δημιουργήσουμε, να ονειρευτούμε - να ζήσουμε καλύτερα στον τόπο μας. Στην οριακή αυτή κατάσταση που έφτασε η χώρα μας, οφείλουμε όλοι να εγκαταλείψουμε την θέση του παρατηρητή και να συμμετάσχουμε ενεργά στη διαμόρφωση και άσκηση διακυβέρνησης της δικής μας ζωής.

Η υποψηφιότητά μου είναι ανοιχτή σε όλους τους πολιτικούς χώρους και στους ανεξάρτητους πολίτες που βλέπουν το μέλλον τους σε μια Ευρώπη των Περιφερειών, που χαρακτηρίζονται από αποτελεσματικότητα στη διοίκηση, παραγωγικότητα στην εργασία και αξιοκρατία στην κοινωνία.» υπογραμμίζει η κα Νιόβη Παυλίδου στο μήνυμά της.

 Οσοι θέλετε να συμμετάσχετε με οποιονδήποτε τρόπο στους «Πολίτες Μπροστά» επικοινωνήστε στο με την Π.Ο. Θεσσαλονίκης της «Δημιουργίας, ξανά!»

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD