Τα νέα της Δημιουργίας

Πολυήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Θάνος Τζήμερος, ο οποίος θα συναντηθεί με υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του Κόμματος, την Πέμπτη (4 Μαΐου) στην Ιεράπετρα, την Παρασκευή και το Σάββατο (5 και 6 Μαΐου) στο Ηράκλειο, και την Κυριακή (7 Μαΐου) στο Ρέθυμνο και στα Χανιά.

Στο Ηράκλειο, το Σάββατο, ώρα 18:30, σε εκδήλωση στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου (Οδός Ανδρόγεω 4, www.depanal.gr), ο κ. Τζήμερος θα εξηγήσει τους τρόπους και τις πολιτικές που απαιτούνται, για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια σύγχρονη και ισχυρή χώρα.

Εσύ ρωτάς. Ο Τζήμερος απαντά!

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, θα απαντήσει σε ερωτήματα των πολιτών, τόσο των παρόντων όσο και των συμμετεχόντων διαδικτυακώς
(https://forms.gle/6LuQjQheA1RTta1J6)

  • Πέμπτη, 4 Μαΐου στην Ιεράπετρα
  • Παρασκευή και Σάββατο, 5-6 Μαΐου στο Ηράκλειο
  • Κυριακή, 7 Μαΐου στο Ρέθυμνο και στα Χανιά

 tzimfaeth

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.