Τα νέα της Δημιουργίας

Για να δείτε τα παρακάτω πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με λογαριασμό που έχει πρόσβαση Συντονιστή.

Όταν βρίσκεστε σε μία κατηγορία μπορείτε να επιλέξετε ένα η περισσότερα θέματα και να κάνετε τις εξής ενέργειες :

Μετακίνηση Μπορείτε απλώς να μεταφέρετε ένα η περισσότερα θέματα σε νέα κατηγορία, χωρίς τις πρόσθετες επιλογές που έχετε από τον “Συντονισμό Θέματος” (βλ. πιο κάτω)

Έγκριση Εάν κάποιο θέμα περιμένει έγκριση για να δημοσιευθεί, θα έχετε λάβει ειδοποίηση με email. Από εδώ μπορείτε να το επιλέξετε και να το εγκρίνετε.

Διαγραφή Το θέμα αλλάξει χρώμα και περιμένει εντολή για οριστική διαγραφή, μέχρι τότε θα εμφανίζεται μόνο στους Συντονιστές.
Εάν θέλετε να κάνετε άρση της εντολής διαγραφής τότε επιλέξτε το θέμα και ζητήστε “Επαναφορά”.

Σημ. Εάν το θέμα που επιλέξατε είναι σκιά κάποιου άλλου (βλ. πιο κάτω) τότε δεν μπορείτε να κάνετε επαναφορά παρά μόνον οριστική διαγραφή.

Οριστική διαγραφή

Επαναφορά

Για να ολοκληρώσετε την ενέργεια που επιλέξατε, πατήστε το κουμπί “Πάμε”.

Όταν βρίσκεστε σε μία ανάρτηση η θέμα βλέπετε κάποιες επιλογές σε μωβ πλαίσιο. Αυτές είναι οι λειτουργίες Συντονισμού.

  • Εμφανίζονται κάτω από κάθε ανάρτηση και αφορούν στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Επεξεργασία. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το εικονίδιο, τον τίτλο και το περιεχόμενο η την διαμόρφωση του κειμένου της ανάρτησης. Αν θέλετε μπορείτε να γράψετε τον λόγο για τον οποίο το κάνατε. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε κάποιο συνημμένο αρχείο η να συμπληρώσετε ετικέτες (tags) της συγκεκριμένης ανάρτησης. Ακολουθούν, σαν ανασκόπηση, οι πρώτες 6 αναρτήσεις του ίδιου θέματος.

Συντονισμός. Μπορείτε να μεταφέρετετην συγκεκριμένη ανάρτηση σε άλλη κατηγορία αλλάζοντας η όχι το εικονίδιο και κρατώντας η αλλάζοντας τον τίτλο του θέματος.Έτσι ουσιαστικά χωρίζετε σε τμήματα ένα θέμα μια και η μεταφορά θα προκαλέσει την δημιουργία νέου θέματος με μία ανάρτηση μόνο.
Μπορείτε να μεταφέρετετην συγκεκριμένη ανάρτηση σε άλλη  ανάρτηση της ίδιας κατηγορίας. Έτσι συγχωνεύετε δύο αναρτήσεις με παρεμφερές περιεχόμενο.
Εάν υπάρχουν παραπάνω από μία ανάρτηση μπορείτε να επιλέξετε αν θα μεταφερθούν όλες η μόνο αυτή που συντονίζετε.
Εάν υπάρχουν πάρα πολλές αναρτήσεις μπορείτε να βάλετε χειροκίνητα το ID της ανάρτησης προορισμού (αν το γνωρίζετε).
Εάν κάνετε κάποια αλλαγή, αυτή θα φαίνεται (Τελευταία διόρθωση πριν…ώρα από Συντονιστή, αιτία : ….) κάτω δεξιά.

Μπορείτε να γράψετε μία σημείωση μέσα σε οποιαδήποτε ανάρτηση χρησιμοποιώντας το : [confidential][/confidential].
Γράφοντας κάποιο κείμενο ανάμεσα σε αυτές τις αγκύλες αυτό θα είναι ορατό μόνο από εσάς που το έχετε γράψει και από τους Διαχειριστές, όλοι οι υπόλοιποι δεν θα βλέπουν απολύτως τίποτα (ούτε ειδοποίηση ότι εκεί υπάρχει κείμενο) Το κείμενο αυτό, εμφανίζεται σε κόκκινο πλαίσιο.


Επίσης έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για τον χρήστη που έχει κάνει την ανάρτηση.
Το link με το όνομα οδηγεί στο προφίλ ενώ αυτό που γράφει και το ID του οδηγεί στο ιστορικό όλων των αναρτήσεων, αποκλεισμώντου κλπ.

Μπορείτε να ορίστε το θέμα για όλες τις απαντήσεις

Διαγραφή. Επιλέγοντας διαγραφή, στο επόμενο βήμα πρέπει να επιβεβαιώσετε επιλέγοντας οριστική διαγραφή η να ακυρώσετε επιλέγοντας επαναφορά.

  • Εμφανίζονται στην κορυφή και στο τέλος του θέματος και αφορούν στο θέμα συνολικά και όχι σε κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.

Διαγραφή θέματος. Επιλέγοντας διαγραφή

Συντονισμός θέματος.

Μπορείτε να μεταφέρετε το συγκεκριμένο θέμα με όλες τις αναρτήσεις του σε άλλη κατηγορία κρατώντας η αλλάζοντας τον τίτλο του θέματος, και να αλλάξετε εικονίδιο
Επίσης έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για τον χρήστη που έχει δημιουργήσει το θέμα.
Το link με το όνομα οδηγεί στο προφίλ ενώ αυτό που γράφει και το ID του οδηγεί στο ιστορικό όλων των αναρτήσεων του.

Μπορείτε να ορίσετε το θέμα για όλες τις απαντήσεις, δηλαδή να τροποποιήσετε τον τίτλο του θέματος.

Αφήστε το θέμα σκιά να δείχνει στη νέα θέση Αν μεταφέρετε κάποιο θέμα σε νέα κατηγορία μπορείτε να επιλέξτε να μείνει μία ετικέτα με την πρώτη ανάρτηση στην παλαιά θέση, στην οποία μπορείτε να έχετε γράψει τον λόγο της μεταφοράς (από την Επεξεργασία της ανάρτησης ). Με αυτή την τεχνική μπορείτε να εμφανίσετε ένα θέμα σε περισσότερες από μία κατηγορίες.

Μόνιμο. Κάνοντας κλικ σε αυτή την ετικέτα ορίζετε το θέμα ως μόνιμο, δηλαδή εμφανίζεται πρώτο στην σειρά χωρίς να επηρεάζεται από νέες αναρτήσεις.
Όταν ένα θέμα είναι δηλωμένο Μόνιμο η ετικέτα αλλάζει σε Μη μόνιμο ώστε να κάνετε άρση αν θέλετε.

Κλείδωμα. Κάνοντας κλικ σε αυτή την ετικέτα μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα ώστε να μην μπορούν να γίνουν άλλες αναρτήσεις. Όταν ένα θέμα είναι κλειδωμένο τότε η ετικέτα γράφει Ξεκλείδωμα.

  • Προφίλ ιστορικού χρήστη Αν θέλετε να δείτε η να επεξεργαστείτε το ιστορικό συμπεριφοράς ενός χρήστη, βρείτε μία ανάρτηση που έχει κάνει, επιλέξτε συντονισμό και μετά πατήστε στο όνομα (νούμερο ID) του.
    Αν θέλετε να του στείλετε ένα μήνυμα, βρείτε μία ανάρτηση που έχει κάνει, επιλέξτε συντονισμό και μετά πατήστε στο όνομα του.
  • Ανάρτηση ανακοίνωσης στον πίνακα. Μπορείτε να γράψετε μία ανακοίνωση η οποία θα εμφανίζεται επάνω από τις κεντρικές κατηγορίες του forum. Φαίνεται μόνο μία, η πιο πρόσφατη, οι άλλες είναι προσβάσιμες μόνον από τους Συντονιστές από την ετικέτα Ανακοινώσεις

Επάνω δεξιά στην σελίδα υπάρχουν οι επιλογές

Προσωπικά Μηνύματα Γρήγορη πρόσβαση στο δικό σας προφίλ

Ανακοινώσεις Μεταφορά στην σελίδα γενικών ανακοινώσεων του forum για δημιουργία, επεξεργασία, διαγραφή κλπ.