Ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Βαγγέλης Ακτσαλής - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τα νέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η επικαιρότητα είναι "καυτή" και τα θέματα τρέχουν…
Αν θέλετε να συνομιλήσουμε για όλα τα σημαντικά, αλλά και τα καθημερινά, ελάτε την
----------------------
Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 20:30
στο Αλέα Καφέ, Λ. Βεΐκου 192
στο Γαλάτσι
----------------------
Θα είναι μαζί μας ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για όσα μας απασχολούν.
Στην ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ οι φιλελεύθεροι, οι πατριώτες και οι μεταρρυθμιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.
Για εμάς, πατριωτισμός είναι η θέληση να κάνουμε την Ελλάδα μια σοβαρή χώρα, που θα σέβεται τους πολίτες της και θα παράγει αγαθά, τεχνολογία, πολιτισμό και αξιοπρέπεια. Ο μόνος τρόπος, για να γίνει αυτό, είναι το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο: χαμηλοί φόροι, πληροφορική παντού, κατάργηση της σοβιετικής αντίληψης στον κεντρικό σχεδιασμό.
Για εμάς, η σθεναρή αντίθεση στη μετατροπή της χώρας μας σε πολυπολιτισμικό οχλο-πολτό είναι υποχρέωση. Η Ελλάδα έχει εθνική ταυτότητα και εθνικές αξίες. Δεν πρόκειται να τις εκχωρήσουμε σε καμία ομάδα πολιτικού ή θρησκευτικού φανατισμού, σε καμία μηδενιστική αντίληψη, που απεργάζεται την επιβολή ολοκληρωτισμού στη χώρα.

fb.com/events/570272297776232