Τα νέα της Δημιουργίας

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στις 8 μ.μ. - H ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ προσκαλεί μέλη και φίλους σε συνάντηση στον Πειραιά, στο πλαίσιο του 31ου Money Show:
----------------------
Παρασκευή 31/03/2023, στις 8 μ.μ.
Money Show Πειραιά
ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Γεωργίου Κασιμάτη 1 (πρώην Λουδοβίκου),
Πλατεία Οδησσού, 18531 Πειραιάς
Είσοδος ελεύθερη

----------------------
Η εκδήλωση έχει στόχο την άμεση επαφή και επικοινωνία των προσκεκλημένων τα στελέχη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και την συζήτηση επί σημαντικών θεμάτων της Οικονομίας και της επικαιρότητας.
Το Money Show είναι ένα επιχειρηματικό οικονομικό πολυσυνέδριο που αποτελεί σημαντικό οικονομικό γεγονός. To 2023 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 31ο συνεχές έτος, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό πολυσυνέδριο-έκθεση Money Show για την βιώσιμη ανάπτυξη και την προβολή των καινοτόμων επιχειρήσεων.
Το Money Show 2023 αποτελεί ένα μεγάλο πολυθεματικό γεγονός με κεντρικό στόχο την δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία, επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.
(Περισσότερα στο https://www.linkedin.com/.../money-show-pireas-313.../)
Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο εκλογικός συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους, με στόχο, «στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις». 

fb.com/events/1639789679853484