Για να συμμετάσχετε στην e-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στον Εκλογικό Κατάλογο, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τα μηνύματα ειδοποίησης των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών και καταχώρησης της ψήφου σας.

Η εγγραφή σας γίνεται μόνο μία φορά (δηλ. δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ξανά για κάθε επόμενη ψηφοφορία) αλλά φυσικά μπορείτε κάθε στιγμή, εφ΄όσον επιθυμείτε, να διαγραφείτε από τον Εκλογικό Κατάλογο της e-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. Για τον ίδιο λόγο προσέξτε ώστε να μην δώσετε λανθασμένα ή ψευδή στοιχεία (αν κάνετε κάποιο λάθος επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης & Επικοινωνίας).
Σημειώστε ότι με την εγγραφή σας δεσμεύεστε ότι δεν καταχωρείτε ψευδή προσωπικά στοιχεία και δεν κάνετε πολλαπλές εγγραφές (διαβάστε περισσότερα στους Όρους Χρήσης).

Λόγω του απόρρητου της ψήφου, κανένα από στοιχεία που καταχωρείτε δεν σχετίζεται με την ψήφο σας! Τα στοιχεία σας διατηρούνται ασφαλή και χρησιμοποιούνται από την Ομάδα Υποστήριξης αποκλειστικά και μόνο για θέματα που σχετίζονται με την e-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (διαβάστε περισσότερα για το απόρρητο της ψήφου και την ασφάλεια των στοιχείων στις Βασικές Πληροφορίες και στους Όρους Χρήσης). Σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλονται απανωτά ή ανεπιθύμητα μηνύματα "spam".

 

Πατήστε εδώ για τη Φόρμα Εγγραφής

 

Εκλογικός κατάλογος e-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Ψηφίζουν μόνο οι εγγεγραμμένοι e-Ψηφοφόροι

register

Επόμενη e-ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Άνοιγμα κάλπης: 31-12-2016
Κλείσιμο κάλπης: 08-01-2017
Θέμα προς ψήφιση:

"Δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, τώρα!"