Ο νέος Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Βαγγέλης Ακτσαλής - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Τα νέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δεν μου κάνει εντύπωση που όλα τα ΜΜΕ υιοθέτησαν τον ισχυρισμό των συγγενών των γύφτου που πυροβολήθηκε την ώρα που μπουκάριζε σε σπίτι για να ληστέψει. “Τον σκότωσε για μια κότα”. Λες και είχαν δηλώσει …..

Προηγουμένως οι ληστές τις προθέσεις τους. Λες και κάθε φορά που μπουκάρει ένας ληστής στο σπίτι σου ξέρεις τι έχει σκοπό να κλέψει και τι ζημιά προτίθεται να σου κάνει. Ο “κλεφτοκοτάς” είναι χαμηλά στην ιεραρχία των ληστών, οπότε η πράξη άμυνας του 35χρονου είναι ακόμα πιο μοβόρα. Και νάσου τα δακρύβρεκτα ρεπορτάζ: το θύμα ήταν ένας “φτωχοδιάβολος” που έκλεβε για να ταΐσει τα 6 παιδιά του. Γιατί τα (νταβραντισμένα όπως φάνηκε στις κάμερες) παιδιά του δεν δούλευαν για να ταΐσουν αυτά τον πατέρα τους; Γιατί όλοι οι Πακιστανοί βρίσκουν δουλειά σε γεωργικές καλλιέργειες αλλά οι γύφτοι δεν βρίσκουν;

Εδώ και χρόνια, ΜΜΕ, Πολιτεία και κόμματα αδιαφορούν για τις κραυγές απόγνωσης όσων γειτνιάζουν με καταυλισμούς γύφτων, οι οποίοι φοβούνται να βγουν κι από το σπίτι τους ακόμα, καθώς το έγκλημα είναι η βασική και πολύ συχνά η μοναδική “επαγγελματική” ασχολία αυτών των “ευπαθών” ομάδων. Ο λόγος είναι απλός. Εκλογές έρχονται και οι γύφτοι πουλάν την ψήφο τους – και τηρούν τον λόγο τους ψηφίζοντας μονοκούκι τον πλειοδότη.

Επιπλέον, η διαιώνιση αυτής της κατάστασης φέρνει πολλά λεφτά στις τσέπες και των γύφτων και των αλληλέγγυων με προγράμματα εκατομμυρίων ευρώ δήθεν ενσωμάτωσης που ξεκοκκαλίζονται μέχρι δεκάρας με αποτέλεσμα μηδέν.

Δυστυχώς και σ΄ αυτή την περίπτωση η λύση είναι η εφαρμογή του νόμου. Δεν στέλνεις τα παιδιά σου στο σχολείο; Σου αφαιρείται η γονική μέριμνα. Οι γύφτοι Έλληνες υπήκοοι έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με τους υπόλοιπους πολίτες. Μου φτιάχνει εμένα το κράτος σπίτι; Γιατί να το φτιάξει για τον γύφτο; Θα δουλέψεις γύφτε μου, θα έχεις ΑΦΜ και νόμιμη δραστηριότητα και θα νοικιάσεις σπίτι να μείνεις ή θα χτίσεις σπίτι. Κι να δεν σε δέχονται γιατί ζέχνεις, θα μάθεις να πλένεσαι. Αν δεν πλένεσαι δεν ξέρω πού θα μένεις, εσύ θα το βρεις. Αλλά σε καταυλισμό φτιαγμένο από τα χρήματα του φορολογούμενου και σε εκτάσεις καταπατημένες, όχι. Θες να μένεις σε τσαντήρι; Εκτός πόλης, με ενοίκιο στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου και με όλες τις παροχές πληρωμένες από την τσέπη σου. Επιδόματα κομμένα. Προγράμματα ενσωμάτωσης κομμένα. Ίδια δικαιώματα ίδιες υποχρεώσεις.

Υ.Γ. Επιμένω να αντιστέκομαι στον φασισμό της πολιτικής ορθότητας που επιβάλλει τον όρο Ρομά, όρο που και οι ίδιοι οι γύφτοι δεν αποδέχονται.

Πηγή: vimapress.gr