Ο Τσίπρας επιλύει το Σκοπιανό παραβαίνοντας όλους τους συνταγματικούς κανόνες που θα έπρεπε ν´ακολουθήσει αφού πρόκειται για εθνικό θέμα,ήτοι:
-Δεν επιχείρησε να συγκληθεί συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον ΠτΔ ώστε από κοινού να βρεθεί η εθνικά συμφέρουσα λύση.

-Ενώ πάνω από το 80% του λαού αντιτίθεται στην συμφωνία των Πρεσπών δεν επιχειρεί να κάνει ένα δημοψήφισμα,την στιγμή που οι Σκοπιανοί το έκαναν έστω και ως έχοντα συμβουλευτικό χαρακτήρα.
-Είναι αντεθνικό να μην επιδιώκει την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές και να επιμένει στους 151 και όσοι του λείπουν να προσπαθεί να τους μαζέψει εκμαυλίζοντας συνειδήσεις.
-Το κείμενο της συνταγματικής αναθεώρησης που εκπονήθηκε από την Σκοπιανή Βουλή δεν κατατίθεται στην Ελληνική Βουλή,γιατί τότε θ´αποδειχτεί ότι από την συμφωνία οι μόνοι που βγαίνουν πολλαπλά κερδισμένοι είναι οι Σκοπιανοί.Είναι φανερό ότι το σχετικό κείμενο προήλθε από τον Νίμιτς και η Ελληνική διπλωματία δεν είχε καμία συμβολή.
-Αγνοεί όλους τους κανόνες που πρέπει ν´ακολουθηθούν,αφού ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που προβλέπει η συμφωνία.Προφανώς βιάζεται γιατί οι εξαγορασμένοι ψήφοι έχουν τον κίνδυνο ν´αλλάξουν γνώμη και ο νοών νοήτο.

Τώρα όλοι οι όψιμοι Μακεδονομάχοι,Μίκης-καλλιτέχνες-δημοσιογράφοι κλπ,είναι αναφανδόν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών ξεχνώντας ότι με την δική τους συμβολή,αφού έχουν απήχηση στον κόσμο,ο αλητήριος Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, απο το 2012, επεσήμανε ότι Αλέξης Τσίπρας και ο Συριζα δεν παρουσιάζουν κανένα πολιτικό ενδιαφέρον, παρα μόνο ψυχιατρικό και ποινικό.
Τότε, οι σημερινοί κατήγοροί του, μας εγκαλούσαν.
Κανένας τους δεν έβλεπε το προφανές που είχε ως αποτέλεσμα ο Τσίπρας να μας μπλέξει σε μεγάλες εθνικές και οικονομικές περιπέτειες.
Μετά την ψήφιση της συμφωνίας από την Βουλή απομένει μία μόνον δυνατότητα. Αυτή του να μην κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από τον ΠτΔ.
Υπάρχει κανένας που να έχει εμπιστοσύνη στο ανδρείκελο του Τσίπρα, το οποίο δεσμεύτηκε να προτείνει για ΠτΔ και το 2020;

Πηγή: vimapress.gr


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση