Η αναχαίτιση της επέλασης του κορονοϊού είναι ευθύνη όλων μας. Καθώς είναι γνωστό ότι οι συγκεντρώσεις ανθρώπων σε κλειστό χώρο συμβάλλουν στη μετάδοσή του, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ αναβάλλει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το προσεχές μέλλον, μέχρι να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα για τον επιπολασμό του κορονοϊού. Μεταξύ αυτών είναι και η περιοδεία του προέδρου, Θάνου Τζήμερου, στη Λέσβο που είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 13-15 Μαρτίου.

Ωστόσο, η επαφή με τους κατοίκους του πολύπαθου νησιού θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στις 21:00, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, όπου και να βρίσκονται, όσοι ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση της τουρκικής εισβολής που κατ' ευφημισμό ονομάζουμε "μεταναστευτικό".

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής κόμμα του οποίου όλες οι λειτουργίες (συσκέψεις, διαβουλεύσεις, ψηφοφορίες) γίνονται διαδικτυακώς, δείχνει πώς η σύγχρονη τεχνολογία, εκτός από το να διευκολύνει την ανθρώπινη επικοινωνία, μπορεί να προσφέρει προφύλαξη και σε θέματα υγείας.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση