Πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΞΑΝΑ! στο Intercontinental

«Πολιτική χωρίς πολιτικούς»

9 Απριλίου 2012

Μέσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, 1000 συμπολίτες μας απο όλη την Ελλάδα βρέθηκαν την Κυριακή 8 Απριλίου στο Intercontinental για να παρακολουθήσουν την πολιτική εκδήλωση της Δημιουργίας, ξανά!. αποδεικνύοντας πως το μήνυμα για μια «πολιτική χωρίς πολιτικούς» βρίσκει όλο και περισσότερους αποδέκτες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από την κεντρική πολιτική ομιλία του Ιδρυτή και Προέδρου Θάνου Τζήμερου, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και ομιλίες μελών του Πολιτικού Συμβουλίου,του κ. Κωνσταντίνου Λουκόπουλου, Υποστράτηγου ε.α. και Αντιπρόεδρου του κόμματος, του κ. Νίκου Νικολαΐδη, Συμβούλου Εκκίνησης Νέων Επιχειρήσεων, του κ. Αγησίλαου Βερούτη, Μηχανολόγου και επιχειρηματία, του κ. Γιάννη Σιάτρα, Συμβούλου Επενδύσεων και Πρόεδρου του Συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων, της κ. Μαρίας Καραλή, φοιτήτριας Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών και του κ. Νίκου Γιαννακόπουλου, Συμβούλου Ηγεσίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκε χρόνος για έναν εκτενή διάλογο με το κοινό που κράτησε μέχρι αργά, ενώ η βραδιά έκλεισε με μελωδίες πιάνου ελλήνων συνθετών από το Θάνο Τζήμερο.

 

intercontinental koino

www.dimiourgiaxana.gr

Η «Δημιουργία, ξανά!» αν και έχει μόνο τέσσερις μήνες λειτουργίας, αριθμεί χιλιάδες μέλη που βλέπουν την πολιτική ως ευθύνη και προσφορά και όχι ως επάγγελμα. Η νέα κίνηση, μεταρρυθμιστική με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, «βάλλει» κατά του συνόλου του πολιτικού προσωπικού της χώρας, το οποίο χαρακτηρίζει κατώτερο των περιστάσεων, αλλά και κατά του θεσμικού πλαισίου, το οποίο θεωρεί ότι υποθάλπει τη διαφθορά. Ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, από τη Δ. Ευρώπη ως την Ασία. Ιδρυτής είναι ο επικοινωνιολόγος Θάνος Τζήμερος.

Επικοινωνία: 211 800 5665,

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση