“Δημιουργία, ξανά!” και “Δράση” ανακοίνωσαν ευρεία συνεργασία, για τις Ευρωεκλογές, την Περιφέρεια Αττικής και τις Εθνικές εκλογές.

gefyres-raxo
Ανταποκρινόμενες στην ανοικτή πρόσκληση του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών ALDE, η “Δημιουργία, ξανά!” και η “Δράση” ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου την κοινή κάθοδό τους στις ευρωεκλογές, με τον συνδυασμό "Γέφυρες", όπως και τα ονόματα των πρώτων υποψήφιων ευρωβουλευτών. 

Τα δύο κόμματα ανακοίνωσαν επίσης ότι στηρίζουν στην περιφέρεια Αττικής τον συνδυασμό "Δημιουργούμε μαζί", με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον επικεφαλής της “Δημιουργίας, ξανά!”, Θάνο Τζήμερο.  

Οι συνεργασίες αυτές στις Ευρωεκλογές και στις Περιφερειακές εκλογές είναι μόνο η αρχή, καθώς η “Δημιουργία, ξανά!” και η “Δράση” προτίθενται να κατέβουν μαζί και στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ παράλληλα προγραμματίζουν ομάδες εργασίας ενοποίησης θέσεων ακριβώς μετά τις Ευρωεκλογές και κοινή συνδιάσκεψη το προσεχές φθινόπωρο. 

Κατά την παρουσίαση της συνεργασίας, οι Πρόεδροι των δύο κομμάτων δήλωσαν:

Θόδωρος Σκυλακάκης, Πρόεδρος της “Δράσης”: «Οι δημοκράτες φιλελεύθεροι πολίτες που πιστεύουν στην Ευρώπη επιτέλους αποκτούν μία ισχυρή επιλογή στην κάλπη. Μπορούν να ψηφίσουν ΝΑΙ στις μεταρρυθμίσεις και ΟΧΙ στο πελατειακό κράτος και να στείλουν το μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι θέλουν λιγότερους φόρους, μικρότερο κράτος και τόπο στους παραγωγικούς Έλληνες. Δημιουργούμε μαζί γέφυρες που ενώνουν την ευρωπαϊκή πορεία με την εθνική ελπίδα. Στηρίζουμε το Θάνο Τζήμερο στην περιφέρεια Αττικής. Έχουμε σχεδιάσει μια συνεργασία με βάθος.»

Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος της “Δημιουργίας, ξανά!”: «Δεν είμαστε Ευρωπαϊστές. Είμαστε Ευρωπαίοι. Πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, θεσμική οντότητα στην οποία θέλουμε να καταλήξει η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση. Πρέπει να μάθουμε να συνυπάρχουμε, να συνεργαζόμαστε, να δείχνουμε εμπιστοσύνη, να αφήνουμε χώρο στον άλλον, να αξιοποιούμε δημιουργικά και τις ομοιότητες και τις διαφορές μας. Χρειαζόμαστε γέφυρες. Σήμερα η “Δράση" και η "Δημιουργία, ξανά!” ξεκινούν μια πορεία αμοιβαίας υποστήριξης χωρίς ημερομηνία λήξης. Θα είμαστε μαζί και στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν. Μας αξίζει ένας διαφορετικός πολιτικός πολιτισμός: μια υπεύθυνη πολιτική που θα στηρίζεται σε υπεύθυνους πολίτες.» 

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Νίκος Αλυφαντής
Μηχανολόγος Μηχανικός, Εξαγωγέας Αγροτικών Προϊόντων

Διονύσιος Βενιεράτος

Γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Πτυχίο Φυσικής Παν/μιο Αθηνών (1972). DEA (1974) Βιοφυσικής και Διδακτορικό (1977) Παν/μίων Παρισίων 11 και 6. Πτυχίο Ιατρικής Παν/μιο Αθηνών (1987). Ερευνητής στο Ελεύθερο Παν/μιο Βρυξελλών (1976-77) και στο ΚΦΕ «Δημόκριτος» (1980-81). Από 1981 μέλος ΔΕΠ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών. Αναπληρωτής Καθηγητής από 2000. Γενικός Ιατρός στο ΙΚΑ (εως το 1997) και στο ιδιωτικό του ιατρείο. Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά. Εγγαμος με 3 παιδιά.

Αρετή Γεωργιλή
Πτυχιούχος Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι επαγγελματίας της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων τα τελευταία 23 χρόνια, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ιδρυτικό μέλος του concept βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone που ξεκίνησε τη λειτουργία τον Δεκέμβριο του 2011 στην Αθήνα και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας δημοσίων σχέσεων Black Hole με έδρα τη Σόφια Βουλγαρίας. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Start Up Association).

Διανέλος Γεωργούδης
Ηλεκτρολόγος μηχανολόγος του ETHZ με έμφαση την πληροφορική.

Ερμέλα Γιάννα
H Ερμέλα Γιάννα είναι υποψήφια διδάκτωρ των οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ παράλληλα συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Αριστεία για τη μελέτη των δημοσίων οικονομικών και του άτυπου κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης. Πήγε σχολείο στον Υμηττό, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και αργότερα στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αλβανικά και Ελληνικά.

Γιώργος Γιαννούλης-Γιαννουλόπουλος
Αντιπρόεδρος της «Δημιουργία, Ξανά!». Οικονομολόγος, ειδικός εμπειρογνώμονας, σχεδιαστής, ερευνητής και υπεύθυνος έργου σε εθνικά και ευρωπαϊκά έργα έρευνας και καινοτόμων επενδύσεων αειφόρου ανάπτυξης και νέων τεχνολογιών για τον πολιτισμό, το περιβάλλον, τον τουρισμό, την προσαρμογή και ένταξη του ανθρώπινου δυναμικού, την νέα δημιουργική επιχειρηματικότητα. Συνεργάζεται με εταιρίες, δημόσιους φορείς και ερευνητικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
http://ggiannoulisg.wix.com/europarliament

Δημήτρης Διονυσόπουλος
Γεννήθηκε πριν 43 χρόνια στην Κοζάνη. Είναι ιατρός, Παθολόγος Ογκολόγος, ειδικευμένος στο Παρίσι και διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Γιώργος Καραβάνας
Ο Γιώργος Καραβάνας είναι Μοριακός Βιολόγος, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο. Γεννήθηκε στη Λάρισα και είναι σήμερα 42 ετών. Έζησε, σπούδασε κι εργάστηκε ως ερευνητής για συνολικά 10 χρόνια σε Ουγγαρία, Γαλλία και Ολλανδία. Στην Ελλάδα δίδαξε σε τμήματα ΤΕΙ και Πανεπιστημίων για 4 χρόνια και στη συνέχεια ίδρυσε δική του εταιρία στον κλάδο της βιοϊατρικής, όπου εργάζεται τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Αθηνά Μπιωτη κι έχουν μαζί δυο παιδιά.

Σπύρος Κιτσινέλης
Ο Δρ Σπύρος Κιτσινέλης είναι φυσικοχημικός ερευνητής και επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου Έχιμε της Ιαπωνίας. Εκτός από τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα έχει μια διεθνή πορεία που περιλαμβάνει 15 χρόνια σε διάφορα ερευνητικά κέντρα της Βρετανίας, Ιαπωνίας, Ολλανδίας και Γαλλίας. Παράλληλα ασχολείται εντατικά με την προώθηση της επιστήμης στην κοινωνία εντός και εκτός συνόρων. Τον τελευταίο καιρό τον έχουμε δει ως ομιλητή του TEDxAcademy, επιστημονικό παρουσιαστή σε τηλεοπτικές εκπομπές και αρθρογράφο στο Protagon.gr. Συμμετέχει στις ευρωεκλογές διότι θέλει περισσότερη επιστήμη στην πολιτική και να μετατρέψει τις εμπειρίες του στο εξωτερικό σε συνεισφορά για την χώρα του.

Φώτης Κοκοτός
Ο Φώτης Κοκοτός προέρχεται από το χώρο του τουρισμού και των κατασκευών στο Λασίθι, όπου έχει κάνει την καριέρα του. Έχει πτυχία φυσικών επιστημών και μηχανικής περιβάλλοντος, με ειδίκευση στη διαχείριση νερού. Ασχολείται επαγγελματικά με μελέτες και κατασκευές ξενοδοχείων, σπα και παραθεριστικών κατοικιών, ενώ είναι και μέλος της Marketing Greece και του ΣΕΤΕ. Είναι πατέρας τριών μικρών κοριτσιών.

Σεραφείμ Αθ. Κοτρώτσος
Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης και τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών, τ. Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με πολυετή επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα, πολιτική αρθρογραφία έξω από κομματικές παρωπίδες, πατέρας 3 παιδιών, 39 ετών, με καταγωγή πατέρα από Βόλο και Μεσενικόλα Καρδίτσας και μητέρας από Πειραιά και Λεωνίδιο Αρκαδίας, μεγάλωσε στον Πειραιά και διαμένει στη Δροσιά Αττικής. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.
http://goo.gl/J5mM48 και http://goo.gl/z43hOF

Δημήτρης Κουλέτσης
Γεννήθηκε στο Καλαμαρά Μεσσηνίας το 1954, όπου και ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα. Εργάστηκε σχεδόν 40 χρόνια στη Τράπεζα CITIBANK Ελλάδος, στην Αθήνα, όπου απέκτησε μακρά εμπειρία ως Διευθυντής Καταστήματος.

Ηλίας Κώνστας
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι απόφοιτος του GWU με B.Sc. μηχανολόγου μηχανικού και M.Sc. Engineering Management. Εργάστηκε στις ΗΠΑ, Γερμανία και Ελλάδα σε σιδηροδρομικά ΜΜΜ. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της «Δημιουργία, ξανά!» και μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
http://goo.gl/8rG2wn

Πέτρος Λέφκοβιτς
Δραστηριοποιείται επί μια 25ετία ως στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων. Διετέλεσε επί μια 10ετια περίπου Διευθύνων Σύμβουλος των εταιριών Τηλεπικοινωνιών Cosmofon (Skopje, Samsung (Ευρωηλεκτρονικής), και εταιριών νέων δραστηριοτήτων του ομίλου «Γερμανός». Διετέλεσε επίσης Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης τομέα τηλεπικοινωνιών δικτύου καταστημάτων του ομίλου «Γερμανός», Εμπορικός Διευθυντής των εταιριών Cosmorom (Romania) και Ericsson Hellas), καθώς επίσης και επί σειρά ετών ανώτερο στέλεχος πωλήσεων και Marketing σε διάφορες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Έχει εξειδικευτεί σε Αναδιοργάνωση επιχειρήσεων, Ανάπτυξη νέων επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, Ανάπτυξη και διεύθυνση δικτύων λιανικής πώλησης, Μάρκετινγκ και Πωλήσεις. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων - Management στο Πανεπιστήμιο Lancashire και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών M.B.A από το Πανεπιστήμιο του Bradford (Ηνωμένο Βασίλειο). Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά, είναι παντρεμένος με την Έφη Βενέτη και είναι πατέρας 3 παιδιών.

Δέσποινα Λιμνιωτάκη
Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Με σπουδές στα Παιδαγωγικά και την Ψυχολογία (Ομαδικές διεργασίες και Διομαδικές σχέσεις) και έμφαση στη διαχείριση πένθους, συνεργάζεται με δημόσιους, ιδιωτικούς φορείς και εθελοντές πολιτικής προστασίας στην εκπαίδευση πάνω σε θέματα απώλειας και μετατραυματικού στρες μετά από φυσικές καταστροφές. Υπήρξε εισηγήτρια παιδαγωγικών μαθημάτων στα ΙΕΚ ΟΑΕΔ, τμήμα Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης και λειτουργεί το Nursery School, ένα πρότυπο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης στα αγγλικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας, βασισμένο στις αρχές και τις αξίες της Μοντεσσοριανής αγωγής.
http://goo.gl/7ohETa

Ηλίας Λοστρόμος
25 Xρόνια στην Εμπορική Ναυτιλία. Λοστρόμος, όνομα και πράμα - ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Κατάγεται από την ομογένεια της Αφρικής, κοσμογυρισμένος και με έντονο ελληνικό πνεύμα. Πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην Ενωμένη Ευρώπη που ονειρευόμαστε και θέλει να βοηθήσει σ' αυτή την προσπάθεια.
http://goo.gl/ZwWyp3

Αντιγόνη Λυμπεράκη
Αντιπρόεδρος της Δράσης, καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο. Σπούδασε στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Sussex . Έχει διδάξει στη Κρήτη, στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι. Μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος του Παντείου και ακτιβίστρια της Αction Aid Hellas. Ήταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης/Δημιουργία Ξανά τον Ιούνιο 2012.

Νίκος Μαυρίδης
Ιδρυτής και διευθυντής του εργαστηρίου διαδραστικών ρομπότ και μέσων, Επίκουρος Καθηγητής στο New York University.

Χρήστος Μπεζιρτζόγλου

Ο Χρήστος Μπεζιρτζόγλου γεννήθηκε στη Αθήνα (1966) και ζει στις Βρυξέλλες με τη σύζυγο του και τα δύο παιδιά τους. Σπούδασε Φυσικός με εξειδίκευση στα Ηλεκτρονικά και τους Υπολογιστές. Στην Ελλάδα, δούλεψε δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως εκπαιδευτής ενηλίκων και σύμβουλος επιχειρήσεων στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Το 1994 επέτυχε σε ανοικτό γενικό διαγωνισμό πρόσληψης υπαλλήλων και μετακόμισε στις Βρυξέλλες για να εργαστεί ως υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε θέσεις Γενικών Διευθύνσεων πολιτικών (Περιβάλλον, Ανταγωνισμός, Περιφερειακή πολιτική & Εξωτερικό εμπόριο) αλλά και συντονισμού πολιτικής (Γενική Γραμματεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής & Ιδιαίτερο Γραφείο της Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων). Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Έχει συγγράψει 4 βιβλία και δημοσιεύσει σειρά επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά.

Γεώργιος Μπήτρος
Ο κ. Γεώργιος Κ. Μπήτρος είναι Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με βιβλία, αρθρογραφία, και διδασκαλία αντιστάθηκε σθεναρά τις τελευταίες δεκαετίες στην εξάπλωση του κρατισμού στη χώρα μας, και συνέβαλλε σημαντικά σε όλες τις κατά καιρούς προσπάθειες να κυριαρχήσουν στην πολιτική οι αρετές της δημοκρατίας με μικρό κράτος και ίσες ευκαιρίες για όλους του πολίτες.

Μαρία Παπαδοπούλου

Υφαντουργός. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο κολλέγιο Ανατόλια το 1980. Από το 1981 έως το 1987 σπουδάζει Υφαντουργός στο Παρίσι με ελληνική υποτροφία (ΕΟΜΜΕΧ) και γαλλική υποτροφία (CNAP).  Πτυχιούχος Υφαντουργικού σχεδίου της ENSAAD (http://duperre.org/en) και με μεταπτυχιακό ανώτατου τεχνικού Υφαντικής από την ENSCI Les Ateliers (http://www.ensci.com/en/), εργάστηκε από το 1987 έως το 2012 στον τομέα της Υφαντουργίας, ως ελεύθερος επαγγελματίας (σχεδιασμός και παραγωγή υφασμάτων) στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Κύπρο. Από το 2012 έως σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατάστημα λευκών ειδών στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε, εργάστηκε και έζησε στο Παρίσι από το 1981 έως το 1997 και απέκτησε τη γαλλική υπηκοότητα. Μιλάει, γράφει και διαβάζει άπταιστα ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά και είναι παντρεμένη με δύο κόρες.

Θεοδόσης (Σάκης) Παπαθεοδώρου
Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1951, όπου και τελείωσε το Γυμνάσιο το 1969. Σπούδασε στο ΕΜΠ από το 1969 έως το 1975. Καθηγητής της Μέσης Εκπαίδευσης από το 1980 μέχρι το 1997. Τα τελευταία 20 χρόνια είναι έμπορος τσαγιού. Ασχολείται με την πολιτική και τα δημόσια πράγματα τα τελευταία 40 χρόνια, ποτέ όμως από κρατικές ή κομματικές θέσεις.

Παναγιώτης Περγαντάς
Ο Παναγιώτης Περγαντάς γεννήθηκε το 1969. Είναι παντρεμένος με την Ψυχολόγο Γεωργία Κρυπαράκου και έχουν τέσσερα παιδιά. Είναι Βιολόγος, και ιδρυτής της εταιρίας Βιοεφαρμογές ΕΠΕ που δραστηριοποιείται σε Έργα Διαχείρισης Περιβάλλοντος. Είναι μέλος Διεθνών Επιστημονικών Οργανισμών έχει ερευνητική δραστηριότητα και συνεχή παρουσία με επιστημονικές ανακοινώσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια συνέδρια.

Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος
Κτηνίατρος

Αμφιθέα Καψούλη - Σβένσεν
Σύμβουλος εκπαίδευσης λογισμικού. H Αμφιθέα Καψούλη - Σβένσεν γεννήθηκε στη Βηρυτό Λιβάνου από Έλληνες γονείς το 1969. Αποφοίτησε από το Λύκειο Παλλήνης το 1987. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Από το 2003 έως σήμερα ζει στη Μ. Βρετανία και εργάζεται ως σύμβουλος εκπαίδευσης λογισμικού στην εταιρία Netsuite που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής. Έχει διατελέσει διευθύντρια του τμήματος έργων και παγίων στην εταιρία Michelin και συνεργάτης υλοποίησης έργου εγκατάστασης λογισμικού SAP στη Shell στο υποκατάστημα της Γλασκώβης. Πριν την εγκατάστασή της στη Μ. Βρετανία εργάσθηκε στο λογιστήριο της εταιρίας Neoset ενώ από το 1997 ως το 2002 ήταν ελεύθερη επαγγελματίας και ιδρυτικό μέλος της εταιρίας πληροφορικής Info-world.gr. Μιλάει Αγγλικα και Γαλλικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Αλφρέντο Σαλτιέλ
Ο Αλφρέντο Σαλτιέλ γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Surrey στην Αγγλία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό για την αγορά της μόδας στο Πανεπιστήμιο Polymoda στην Ιταλία. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Από την ηλικία των 15 ετών έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, σε μια προσωπική αναζήτηση της αξίας της εργασίας. Σήμερα είναι ιδρυτής εξαγωγικής επιχείρησης ελαιολάδου.

Δημήτρης Σιόλιος
Γεννημένος το 1971. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Δυτικομακεδόνας, φύσει και θέσει. Ρίζες που χάνονται στον Μακεδονικό Αγώνα, στη σκιά του όρους Ασκίου και στον Πόντο. Σπουδές και κατάρτιση στην Ευρωπαϊκή Ιστορία, Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση στις Η.Π.Α και την Ελλάδα.

Χαράλαμπος Σταμέλος
Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Καθηγητής Αγγλικής Νομικής Ορολογίας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου Νομικής Αθηνών, Δικηγόρος Αθηνών παρ’ Αρείω Πάγω και πεπεισμένος φεντεραλιστής. Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης.

Θεόδωρος Τόνας
Γεννημένος το 1967 στην Κατερίνη όπου και κατοικεί μόνιμα. Παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης. Ήταν υποψήφιος με την Δράση στις βουλευτικές εκλογές του 2012 και από το 2013 είναι μέλος της ΚΕ της Δράσης.

Βασίλης Τσιατσιάμης
Ο Βασίλης Τσιατσιάμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε το 2007 από το Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στη Μεγάλη Βρετανία στο Project Management. Από το Μάρτιο του 2008 έως τον Μάιο του 2009 εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών. Είναι υπεύθυνος επικοινωνίας της Δράσης ενώ παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος διαχείρισης προγραμμάτων και έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 2012 εξελέγη Πρόεδρος της φιλελεύθερης πολιτικής νεολαίας "Συμμαχία Νέων".

 

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση