Το βίντεο « Η αλήθεια για το μεταναστευτικό» περιέχει πολλές αλήθειες, τις μισές όμως, θέλοντας να εκθειάσει τον Αντώνη Σαμαρά και να υποστηρίξει την πολιτική της ΝΔ σήμερα.

Όμως, οι μεταναστευτικές ροές δεν ξεκίνησαν το 2011.

Αν ήταν έτσι, σε ποιους έκαναν έφοδο στις λαϊκές αγορές οι Χρυσαυγίτες;
Γιατί οι ηλικιωμένοι ζητούσαν προστασία στον Άγιο Παντελεήμονα;
Πού βρήκε ο Λοβέρδος τις οροθετικές Αφρικάνες;
Από πού ξεφύτρωσαν οι Πακιστανοί καταληψίες της Νομικής;
Πώς προέκυψε το θέμα εκμετάλλευσης των μεταναστών στην Μανωλάδα;
Το 2005 σε μια στροφή που κάναμε στο κέντρο της Αθήνας, βρεθήκαμε ξαφνικά στην Νιγηρία. Έπαθα σοκ. Ένας δρόμος γεμάτος Αφρικανούς. Εκεί το βράδυ μου είπε φίλη που έμενε στην Αθήνα και από λάθος πήρε την στροφή, κυκλοφορούσαν γυμνές οι γυναίκες και εκδίδονταν. Πολλές πέθαιναν από Aids, χωρίς περίθαλψη, από ξυλοδαρμούς κλπ.

Εξαφανίζονταν, αλλά έρχονταν συνέχεια καινούργιες φουρνιές.

Στις εμπορικές εκθέσεις που επισκεπτόμουν ή συμμετείχα στην Αθήνα, εργάζονταν εκατοντάδες Πακιστανοί, Ινδοί κι όχι μόνο Αλβανοί, οι οποίοι είχαν ήδη τα δικά τους συνεργεία.
Υπήρχαν εργαστήρια ολόκληρα κοπτοραπτικής, κεντήματος κλπ. που χρησιμοποιούσαν μεγάλες εταιρείες Λευκών Ειδών και Βιοτεχνών και τους πλήρωναν όποτε ήθελαν, όσο ήθελαν, φυσικά μαύρα.
Όμως τώρα, ξαφνικά οι Αθηναίοι όπως κι όλοι οι Έλληνες «πατριώτες», ανακάλυψαν τους λαθρομετανάστες και κατηγορούν τους Μυτιληνιούς για ανθελληνισμό, τομαρισμό και αισχροκερδοφορία.
Μήπως τα θερμοκήπια στην Κρήτη δεν είναι γεμάτα απο Πακιστανούς εργάτες;Γενικώς η Ελλάδα ήταν ένα ξέφραγο και ξέφραγο αμπέλι πολύ νωρίτερα και αυτός ήταν ένας απο τους κύριους λόγους που πήρε τόσο υψηλά ποσοστά η ΧΑ.Η τακτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να κρύβουν τα προβλήματα κάτω απο το χαλί και να τα πετούν ο ένας στον άλλο, όπως το θέμα των Σκοπίων, ή να κρατούν σε ομηρία και να εκμεταλλεύονται ομάδες ανθρώπων με χρηματισμό (βλ. προεκλογική συγκέντρωση Βενιζέλου με Πακιστανούς οπαδούς) ή υποσχέσεις (πχ διορισμοί συμβασιούχων), είναι η φτηνή πολιτική που οδήγησε στον Συριζα.
Λογικό; Οχι
Παράλογο; Ούτε.
Όταν το βίντεο καταλήγει ότι τα πλωτά και τα δίχτυα για τσιπούρες θα αναχαιτίσουν την εισροή. Όταν παραβλέπει το γεγονός ότι μετά την ψήφιση του μεταναστευτικού νομοσχεδίου τον Νοέμβριο αυξήθηκαν 30% οι αφίξεις.
Όταν μετά τις αντιδράσεις των Ελλήνων και τα επεισόδια της τελευταίας εβδομάδας και την κακοκαιρία, βλέπεις ότι μειώθηκε ελάχιστα ο αριθμός των αφίξεων, 601 πέρασαν τα σύνορα την περασμένη εβδομάδα, έναντι 716 την προπερασμένη, πώς είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι ότι η συγκεκριμένη πολιτική είναι αποτελεσματική;
Πώς είναι δυνατόν να μας πείσει η κυβέρνηση ότι η επίσπευση των διαδικασιών ασύλου και η μεταφορά τους στην ενδοχώρα, θα σταματήσει τις ροές από Αφγανιστάν και Σομαλία, τα κέντρα των τζιχαντιστών, τρομοκρατών και πειρατών, που υποκριτικά θεωρούμε πρόσφυγες πολέμου, ενώ έχουν μεσολαβήσει 10 χώρες μέχρι την άφιξή τους στα νησιά μας.

Πώς είναι δυνατόν να μας πείσει ότι όσοι θα εισέλθουν στην ενδοχώρα, θα απελαθούν, ενώ ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την συμφωνία της ΕΕ γι αυτό.

Πώς είναι δυνατόν να μας πείσει ότι οι ΜΚΟ θα ερευνηθούν και θα εκδιωχθούν, όταν μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη κρατούν καίριες θέσεις σε ΜΚΟ, μέλη της κυβέρνησης είναι μέλη ΜΚΟ και η μεγάλη μπίζνα γίνεται από την ΥΑ, η οποία το 1990 διαχειρίζονταν 1 δις ενώ φέτος διαχειρίζεται 8,5 δις, με 16.500 υπαλλήλους.

Μια επίσκεψη στα οικονομικά στοιχεία της ΥΑ από το 2015 έως το 2020 θα βοηθήσει για να καταλάβουμε γιατί έχουμε τέτοια αύξηση μεταναστών και γιατί δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν την σταματήσουμε.

http://reporting.unhcr.org/financial#_ga=2.188193832.1694172104.1581149811-1466189104.1580966063

Υπόψη. Η μετανάστευση από την Μπουρκίνα Φάσο αυξήθηκε κατά 1200%. 21 εκ. πληθυσμός, με 2000$/ κεφαλήν εισόδημα, με AIDS και 70% αναλφαβητισμό.
Να τους περιμένουμε.
Διότι, αυτοί θα εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας στο Δημόσιο που «αιμορραγεί» και θα εξυπηρετήσουν τις συνταξιοδοτικές του απαιτήσεις.

Το να χάσουμε κανα δυό νησάκια και μερικές ΑΟΖ, δεν είναι θέμα. Συνεκμετάλλευση.
Μήπως τόσα χρόνια που τα είχαμε, τα εκμεταλλευτήκαμε;
Μήπως 30 χρόνια που ο κόσμος φώναζε τα Σκόπια Μακεδονία, αντιδράσαμε;
Αυτή ήταν η λογική του Συριζα, αλλά δυστυχώς την ακολουθεί και αυτή η κυβέρνηση.
Διότι όταν καταντάς τον αγρότη επιδοματάκια, θα φάει και σανό για να ζήσει.

Όσοι λίγοι, το ψάχνουν και αντιδρούν, φιμώνονται είτε με συκοφαντίες, είτε με αποκλεισμούς και μηνύσεις. Δεκάδες κάτοικοι της Λέσβου δέχθηκαν την τελευταία εβδομάδα μηνύσεις για αναρτήσεις τους στο fb του 2018. Στόχος είναι φυσικά ο εκφοβισμός. Δυστυχώς, παρά την αλλαγή της κυβέρνησης, οι κάτοικοι πολεμούν τα συμφέροντα των ΜΚΟ, των «αλληλέγγυων» και των ΜΜΕ που τους στηρίζουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΟΝΟΙ.

 

Πηγή: vimapress.gr

Αρθρογράφος
Μερσίνα Παπαδοπούλου
Author: Μερσίνα Παπαδοπούλου
Εικαστικός εκπαιδευτικός, μέλος της Εθνικής Επιτροπής του πολιτικού κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Διαβάστε επίσης

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση