Η παρούσα Ετήσια Έκθεση για τα Ναρκωτικά συντάχθηκε από τα στελέχη των Διωκτικών Αρχών που υπηρετούν στην Ειδική Μικτή Γραμματεία και εγκρίθηκε από τα Τακτικά Μέλη του ΣΟΔΝ-ΕΜΠ.

Τα στοιχεία που αναφέρονται στην παρούσα Έκθεση προέρχονται από όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση του ΣΟΔΝ-ΕΜΠ κατά τον χρόνο έκδοσής της και έχουν εξαχθεί από την ανάλυση των σηματικών αναφορών, καθώς και από συνεισφορές των Ελληνικών Διωκτικών Αρχών.

Η αποτύπωση της ισχύουσας νομοθεσίας και η επικαιροποίηση αυτής βασίζεται σε στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του ΣΟΔΝ-ΕΜΠ από Αρχές και Υπηρεσίες, καθώς και μετά από σχετική έρευνα σε ηλεκτρονικές τράπεζες νομικών πληροφοριών.

Στην παρούσα έκθεση παρατίθενται υπερσύνδεσμοι (hyperlinks) με βιβλιογραφικές πηγές και με μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα (video) από τις επιχειρήσεις κατασχέσεων ναρκωτικών που διενεργήθηκαν από τις Ελληνικές Διωκτικές Αρχές, καθώς και από τις σχετικές ενημερώσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Σε περίπτωση αδυναμίας αυτόματου ανοίγματος των υπερσυνδέσμων συνιστάται αλλαγή περιηγητή ιστού (browser).

Η παρούσα Έκθεση μπορεί να αναζητηθεί από το διαδίκτυο στις ιστοσελίδες των Ελληνικών Διωκτικών Αρχών.

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με αναφορά της πηγής.

Δείτε ή κατεβάστε την έκθεση σε μορφή PDF: 1671116264492640.pdf

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση