CreatingJobs smallΕκδήλωση με τίτλο «Δημιουργώντας δουλειές» διοργανώνει η «Δημιουργία, ξανά!» στο πλαίσιο του Money Show της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, το Σάββατο 29/03/14 στις 20:00 στην αίθουσα «Ballroom 1». Οι προτάσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας είναι το κεντρικό θέμα της συζήτησης, με τοποθετήσεις από πολλές δημιουργικές φωνές. Ο Γιώργος Γιαννούλης - Γιαννουλόπουλος προτείνει την ανατροπή στην Ευρώπη των περιφερειών, ο Δημήτρης Διονυσόπουλος παρουσιάζει ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα της υγείας, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος δείχνει το δρόμο προς τη δημιουργικότητα, την παραγωγή και την εξωστρέφεια, ο Ηλίας Κώνστας εμβαθύνει στο πώς η τεχνολογία μπορεί να γίνει ο ελληνικός μοχλός ανάπτυξης, η Δέσποινα Λιμνιωτάκη αποκαλύπτει πώς η ενσωμάτωση των ευπαθών ομάδων φέρνει σε αρμονία κοινωνική και οικονομική ευημερία και ο Νίκος Μαυρίδης καταθέτει την αναπτυξιακή δυναμική που προσφέρει η ολοκλήρωση ανθρώπου, ρομπότ, μηχανικής όρασης και κοινωνικών δικτύων. Μια συζήτηση αρκετά έξω από τα συνηθισμένα υπό το συντονισμό του Γιάννη Σαρρή, την οποία προλογίζει ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης της Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη Αστέριος Πονηρός, χαιρετίζει η Καθηγήτρια Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης και υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου και ολοκληρώνει ο ιδρυτής και Πρόεδρος της «Δημιουργίας, ξανά!» Θάνος Τζήμερος με ομιλία του υπό τον τίτλο «Αποκρατικοποίηση του κράτους».

 

 

 

 

Pavlidou 2Την Κυριακή 30/03/2014 στις 18:00, στην αίθουσα Regency Ballroom, η «Δημιουργία, ξανά!» συμμετέχει σε δεύτερη εκδήλωση του Money Show με την επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου να παρουσιάζει την πρόταση του συνδυασμού σε ομιλία με τίτλο «Η νέα δομή της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, βασικός μοχλός για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή». Ακολουθεί συζήτηση σε πάνελ με παρεμβάσεις από πλευράς Θάνου Τζήμερου, Αριστοτέλη Αϊβαλιώτη και Ιωάννη Μαγκριώτη.

 

 

 

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση