Η πρωτοβουλία «Άλμα Ανάπτυξης» διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη την δεύτερη εκδήλωσή της. Μετά την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης στην Αθήνα (Πολυχώρος Αθηναΐς) το Άλμα Ανάπτυξης θα βρεθεί στις 24 Μαΐου στις 11 π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέξανδρος», (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη) για να παρουσιάσει ιδέες και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση. 

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο ομότιμος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,Γιώργος Μπήτρος (που είναι και ο συντονιστής της οργανωτικής επιτροπής του «Άλματος Ανάπτυξης») με θέμα “Ποιο πρότυπο ανάπτυξης χρειαζόμαστε”παρουσιάζοντας την πορεία της ελληνικής ναυτιλίας και τους λόγους της επιτυχίας της. 

Ομιλητές θα είναι επίσης οι:

  • Αριστείδης Χατζής, Αναπληρωτής Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα “Θεσμικό Πλαίσιο κατάλληλο για Οικονομική Ανάπτυξη”
  • Νίκος Βατόπουλος, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας με θέμα “Η πόλη ως αντιδραστήρας: η κοινωνία των πολιτών καταλύτης οικονομικής και πολιτικής ελευθερίας”
  • Νίκος Αντιμησιάρης, Στέλεχος Πληροφορικής / Τηλεπικοινωνιών με θέμα:Εναλλακτικές  (τεχνολογικές και μη-) προσεγγίσεις συσπείρωσης, και
  • Θάνος Τζήμερος, Πρόεδρος «δημιουργίας, ξανά!» & Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, με θέμα: “Για μια νέα σχέση εμπιστοσύνης – πώς ένα συναίσθημα παράγει πλούτο”


Θα επακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Το “Άλμα Ανάπτυξης” (www.alma-anaptixis.gr) είναι μια πρωτοβουλία διακεκριμένων Ελλήνων του εσωτερικού και της ομογένειας, με στόχο την κοινή έκφραση πολιτών, ομάδων και κομμάτων του μεταρρυθμιστικού ευρωπαϊκού χώρου. 

Λήψη δελτίου σε μορφή αρχείου PDF      Λήψη δελτίου σε μορφή αρχείου DOC

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση