Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Δεν θα συμμετάσχει ως κόμμα στις εκλογές του α' και β' βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πάγια θέση του είναι η απαλλαγή των τοπικών κοινωνιών από την κομματική πατρωνία. Τα μέλη της είναι ελεύθερα να αποφασίσουν αν θέλουν ως πολίτες να ενισχύσουν κάποιον συνδυασμό της περιοχής τους.

Κατ΄εξαίρεση, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θάνο Τζήμερο, για να συνεχίσει από το θεσμικό βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής να εκθέτει τις στρεβλώσεις που ο κρατισμός όλων των αποχρώσεων προκαλεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ έχει προτείνει αλλαγή του εκλογικού νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε οι υποψήφιοι δήμαρχοι ή οι περιφερειάρχες μιας περιοχής να αναγράφονται σε ένα ψηφοδέλτιο, όλοι μαζί, και οι υποψήφιοι σύμβουλοι σε ένα άλλο, κοινό ψηφοδέλτιο επίσης. Έτσι οι πολίτες θα μπορούν να επιλέγουν τους πιο άξιους συμπολίτες τους, χωρίς να δεσμεύονται από συνδυασμούς και χωρίς να φοβούνται ότι η ψήφος τους θα θεωρηθεί ως ψήφος επιδοκιμασίας στο κόμμα που έδωσε το "χρίσμα" σε κάποιον υποψήφιο.

Αύριο Σάββατο 02.03.19, στις 19:00 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου θα αναγγελθεί και επίσημα η συμμετοχή μας στις εκλογές της Περιφέρειας Αττικής με τον συνδυασμό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Σ’ αυτήν την εκδήλωση θα γίνει μια αναδρομή στη δράση των περιφερειακών συμβούλων μας στην Περιφέρεια Αττικής Θ. Τζήμερου και Κ. Ψαραδέλλη, θα αναδειχθούν τα πιο σημαντικά προβλήματα, με έμφαση στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, όπως τα θέματα αποβλήτων, υποδομών, σχεδίου πόλεως κ.α. και θα συζητηθούν με το κοινό οι προτεινόμενες λύσεις.

Εκτός από τους πολίτες, προσκεκλημένοι είναι όσοι υποψήφιοι ή νυν δήμαρχοι και σύμβουλοι θέλουν να ακούσουν τις δυνατότητες συνεργασίας Περιφέρειας και Δήμων, για την μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών και την προώθηση των σημαντικών έργων σε τοπικό επίπεδο.

Η ψήφος είναι η μόνη δύναμη που κρατά στα χέρια του κάθε Έλληνας πολίτης για να αλλάξει το μέλλον του. Με επιχειρήματα, προτάσεις, λύσεις και σταθερές θέσεις ο συνδυασμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ επιζητά την συμμετοχή και την ψήφο κάθε υπεύθυνου πολίτη της Αττικής.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση