Ακόμα μια μέρα, που το κέντρο της Αθήνας έγινε κόλαση. Ακόμα μια μέρα εκτεταμένων καταστροφών δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, που θα τις πληρώσεις εσύ, φορολογούμενε. Ήταν που η ΝΔ θα έβαζε τάξη στη δημόσια ζωή και θα τα απαγόρευε όλα αυτά!

Την είχαμε προειδοποιήσει: αν δεν αλλάξετε τον συνδικαλιστικό νόμο, κι ο Θεός να γίνει πρωθυπουργός δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε. Τη χώρα θα τη διοικεί η ΑΔΕΔΥ.

Δεν τον άλλαξαν. Και χθες η ΑΔΕΔΥ κήρυξε απεργία. Τα αιτήματα είχαν τη γνωστή “σοβαρότητα” της ΑΔΕΔΥ π.χ. “Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.” Ίσως θα μπορούσαν να προσθέσουν “και αιώνια ζωή”. Ας το έχουν υπόψη για την επόμενη φορά. Το αίτημα για κατάργηση του νόμου που περιορίζει τις διαδηλώσεις είναι μάλλον περιττό, καθότι, όπως διαπιστώνουμε, ο νόμος κατέστη ανενεργός αμέσως μόλις ψηφίσθηκε. Και πώς να μην καταστεί, αφού είναι ο πρώτος νόμος στην παγκόσμια ιστορία που περιγράφει παράνομη πράξη χωρίς να προβλέπει ποινή! Καινοτομία και αυτή της ΝΔ και προσφορά της στον νομικό πολιτισμό. Και όπως σε καθε συλλαλητήριο, έγιναν ξανά τα, θεσμικού πλέον χαρακτήρα, επεισόδια με τους γνωστούς άγνωστους, που είναι πασίγνωστοι στην Αστυνομία και στα πολιτικά στέκια καθότι γόνοι πρωτοκλασάτων στελεχών της αριστεράς.

 753760f3d9d842760df391d991f0157b

Τα ΜΑΤ έκαναν 2 συλλήψεις και 15 προσαγωγές. Και βρήκαν στους σάκους των ταραξιών αυτά που βλέπετε: μολότωφ, καπνογόνα, κοτρώνες για πετροπόλεμο. Είναι προφανώς “εκπαιδευτικά βοηθήματα”. Αν αναρωτιέστε γιατί από 100 και πλέον ταραξίες συνελήφθησαν μόνο 2, την απάντηση τη δίνει ο 902.gr

 637a676f2fc34e2d1f2d70e371e665e3

“Αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν στη συμβολή των οδών Ξενοφώντος και Αμαλίας να προσάγουν στο “σωρό” μαθητές από το 7ο ΓΕΛ Μενιδίου, το 6ο ΓΕΛ Μενιδίου, αλλά και από Γυμνάσιο της πόλης. Με την άμεση παρέμβαση εκπαιδευτικών συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στην ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ και του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη, το σχέδιο αποτράπηκε και τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα.”

Ακόμα μία φορά το ΚΚΕ είναι συνεπές στις αρχές του, δηλαδή στην κατάλυση του νόμου. Κι ακόμα μια φορά η ΝΔ… συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις. Ως πότε;

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση