Την παθογένεια της ελληνικής Οικονομίας, που οδηγεί σε συρρίκνωση του ΑΕΠ και σε έλλειψη επενδύσεων, η οποία είναι ιδιαίτερα μεγάλη στο Νομό Θεσσαλονίκης, συζήτησαν σήμερα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), κ. Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι συνεταίροι του συνασπισμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», κ.κ. Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

Κατά τη συζήτηση τους, επισημάνθηκαν τα εξής:

• Η ελληνική εξαγωγική δραστηριότητα παρεμποδίζεται από τη γραφειοκρατία, από το ασταθές και αντιφατικό νομικό πλαίσιο, από τη φορολογία, από τις υπερρυθμίσεις, που οδηγούν σε στρέβλωση της αγοράς, και από την κρατικιστική αντίληψη όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, με συνέπεια να κερδίζουν χώρο στις διεθνείς αγορές οι ανταγωνιστές μας.
• Ο ΣΕΒΕ κατοχύρωσε τον λογότυπο «Macedonia the Great», ως αντίβαρο στην υποκλοπή του ονόματος «Μακεδονία» από τους Σκοπιανούς, το οποίο, δυστυχώς, συνοδεύει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στη διεθνή αγορά.

 Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης υπογράμμισαν την προσπάθεια που καταβάλλει, σ’ αυτά τα ζητήματα, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 9f14e1431d220ebbc41a5a5bb1e0a6b0

Πέτρος Τσικούρας μέλος της Δημιουργίας Ξανά, Νίκος Κωνσταντόπουλος Πρόεδρος ΣΕΒΕ, Θάνος Τζήμερος Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Βασίλης Πανίδης Πρόεδρος της ΤΟ Δημιουργία Ξανά Κ. Μακεδονίας.


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη αποφάσισαν να συμπράξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, με κύρια προτάγματα την υλοποίηση των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, την απελευθέρωση της Οικονομίας από τα δεσμά του κεντρικού σχεδιασμού και την προστασία της χώρας από την ισλαμική απειλή. Η σύμπραξη ονομάζεται «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και επικεφαλής είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση