Μεγάλη ανταπόκριση είχε η ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε ο συνασπισμός «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, την Κυριακή 14/11/21 στα Καμίνια του Πειραιά (Κεντρικό Πάρκο). Πάνω από 200 πολίτες συμμετείχαν στη συζήτηση, θέτοντας στους δύο Προέδρους μείζονος σημασίας προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τα οποία δεν βρίσκουν λύσεις και δεν εισακούγονται από την Πολιτεία, όπως:

dcc5041912ed075f0d223388a2e21ce2

Η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, η οποία διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, σε συνδυασμό με τη μη επιβολή του Νόμου και της Τάξης ή με τις ποινές “χάδι”, που προβλέπονται από τη Νομοθεσία μας.

Οι επιπτώσεις της αθρόας εισροής φανατικών μουσουλμάνων, με δημόσιες εκδηλώσεις ασύμβατες προς τον Δυτικό πολιτισμό, όπως του «αυτομαστιγώματος» της Ασούρα, με πλήθος παράνομων τζαμιών και με δημόσιες διαδηλώσεις υπέρ του «τζιχαντισμού», που έχουν μετατρέψει σε Ισλαμαμπάντ πολλές γειτονιές της Αθήνας, Πειραιά και άλλων ελληνικών πόλεων, κάνοντας αφόρητη τη ζωή των πολιτών.

Την καταβαράθρωση του επιπέδου της Παιδείας, λόγω του κομματισμού στην Εκπαίδευση, ο οποίος την παρεξέτρεψε από τον συνταγματικό στόχο της, που είναι η διάπλαση εθνικής και ηθικής συνείδησης.

Την αναποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης (και της Δικαιοσύνης), που βασανίζει πολίτες και επαγγελματίες, αρνούμενη τις υποχρεώσεις της και φερόμενη στους Έλληνες ως «παρίες». Στηλιτεύθηκε, μάλιστα, η πρόσφατη απόφαση του Αν. ΥΠΟΙΚ για το «ακατάσχετο» τραπεζικών λογαριασμών Νομικών Προσώπων του Δημοσίου, ακόμα κι αν ο πολίτης έχει δικαιωθεί από τα Δικαστήρια και έχει επιδικασθεί αποζημίωση υπέρ του και εις βάρος του Δημοσίου.

Τη δυσβάσταχτη φορολογία νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με το χαρακτηριστικό της χρόνιας μη ανταποδοτικότητας προς τον φορολογούμενο. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ εισηγείται, «flat tax» 15%, με παράλληλη αναγνώριση όλων των εξόδων σε φυσικά και νομικά πρόσωπα και έκπτωσή τους από το φορολογητέο εισόδημα.

3dfc8bd08a5e44503c4ffde6a372f684

Οι κ.κ. Τζήμερος και Κρανιδιώτης αντιπαρέθεσαν στην ελληνική στασιμότητα και στην κυβερνητική ατολμία τα παραδείγματα άλλων χωρών, όπως της Γαλλίας, η οποία εξάλειψε τις κλοπές μετάλλων από τη γνωστή φυλή των «ευπαθών και ευάλωτων», εστιάζοντας στους κλεπταποδόχους και ελέγχοντας τη διαδρομή των υλικών.

Η συζήτηση διήρκεσε πάνω από 3 ώρες, και εντυπωσίασε για τη σαφήνεια, την ειλικρίνεια και την ευθύτητα των απαντήσεων των δύο Προέδρων, οι οποίοι, ως γνωστόν, «δεν μασάνε τα λόγια τους». Μετά την εκδήλωση οι Θά-νος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης δήλωσαν τα εξής:

https://www.facebook.com/watch/?v=1531919010525165

ffb88f20420f1404ba1d5bef04d558c2

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Φαήλου Κρανιδιώτη αποφάσισαν να συμπράξουν στις επόμενες εθνικές εκλογές, με κύρια προτάγματα την υλοποίηση των ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, την απελευθέρωση της Οικονομίας από τα δεσμά του κεντρικού σχεδιασμού και την προστασία της χώρας από την ισλαμική απειλή. Η σύμπραξη ονομάζεται «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και επικεφαλής είναι ο Θάνος Τζήμερος.

6986630e3bfc3044852e735f20891b1b

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση