Αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου, στις 20:00, η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ παρουσιάζει τους υποψηφίους βουλευτές της Νότιας Ελλάδας.

Θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο πρόεδρος Θάνος Τζήμερος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Βασίλης Τσιάρτας. Όπως συμβαίνει πάντα στις εκδηλώσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, θα επακολουθήσει συζήτηση. Ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων και του κοινού.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ο συνασπισμός των κομμάτων ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ και ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, αγωνίζεται για την μετατροπή του οθωμανοσοβιετικού μορφώματος που ονομάζουμε Δημόσια Διοίκηση σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και παραγωγικό κράτος.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Marriott Athens (Λεωφόρος Συγγρού 385, Παλαιό Φάληρο).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

fb.com/events/918352692823973

 8ac8ebe9c3319ab69e5618486a4e7f6f

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση